Pro-Gamers Comunity
Main
Login
Registration
Saturday, 2024-04-20, 10:57 AMWelcome Anonim | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscopul Incepand din 1 Octombrie
Horoscopul Incepand din 1 Octombrie
kimimaroData: Monday, 2008-10-20, 8:26 PM | Mesaj # 1
Administrator
Grupa: Administrators
Mesaje: 367
Reputatia: 2
Statut: Offline
Horoscop zilnic - 01 octombrie 2008
30.09.2008.
BERBEC - ANGAJAMENTE DE CUPLU. Nu iti ajung doar vorbele frumoase de iubire ca sa-l crezi pe cel drag ca esti cu adevarat important in viata sa, ci vrei garantii clare, angajamente certe, dovezi prin care sa demonstreze ca este capabil de orice pentru dragostea ta. Relatia voastra depaseste faza idilica si trece la o etapa in care construiti ceva solid impreuna, ce iti inspira siguranta pe termen lung. Declaratia de dragoste de azi suna a juramant.

TAUR - INCURAJARI. Toate merg bine in afaceri si la serviciu, esti mobilizat foarte bine de colaboratori si de superiori pentru a scoate ce e mai bun din tine. Succesul tine cu tine in orice activitate inceputa de curand, pentru ca ai energie si curaj de a te avanta si mai departe! Daca ai sustinatori de nadejde, esti capabil de mai mult decat credeai ca poti face, pentru ca uneori doar de atat ai nevoie pentru succes. De increderea celor din jur!

GEMENI - DESCURAJAT. Visul tau incepe sa scartaie si iti pierzi interesul pentru ceea ce altadata era totul pentru tine. Cand vezi ca nu ajungi la el conform planului initial, in loc sa gasesti imediat un plan de rezerva, mai degraba abandonezi si pierzi, incetul cu incetul, orice speranta. Nu renunta la visul tau, el este realizabil, dar nu atat de repede pe cat ai fi dorit tu si nu in circumstantele actuale. Lupta mai departe!

RAC - PE LOC REPAUS. Un proiect ce parea sa inainteze foarte bine zilele trecute este acum blocat, pentru ca cei care isi aduceau contributia alaturi de tine la desfasurarea lui nu mai sunt, momentan, disponibili. Singur nu prea te poti descurca, depinzi mult de ceilalti, ca atare trebuie sa iei o pauza pana cand colaboratorii tai vor putea fi din noi alaturi de tine. Ai timp sa te ocupi de alte activitati pe care le poti desfasura de unul singur, deci nu pierde timpul asteptandu-i pe ceilalti.

LEU - MINCIUNI SFRUNTATE. Azi poti descoperi cine iti este inamic, pentru ca un prieten fals intervine intre tine si persoana iubita pentru a scorni tot felul de scenarii mincinoase despre partener. Nu crede tot ce auzi, cel drag nu merita indoielile tale, deci ce rost sa te lasi influentat de barfitori care nu au alta treaba decat sa inventeze vrute si nevrute pe seama voastra? Cine crezi ca merita mai multa incredere? Denigratorii fatarnici sau persoana iubita?

FECIOARA - CONDUS DE ALTUL. Ai alaturi de tine un coleg plin de energie care te poate molipsi si pe tine de chef de munca. Daca tu esti lipsit de motivatie sau esti obosit, lasa-l pe el sa conduca planul la care va aduceti contributia, iar tu doar il urmezi, deoarece el are talent de lider iar tu - de subaltern. Impins de la spate de el, esti capabil de mari succese, doar ca iti lipseste initiativa. Noroc ca are el din plin!

BALANTA - PUTINA DISTRACTIE. Daca tu treci prin momente triste, nu vei sta prea mult timp bosumflat, deoarece ai alaturi un prieten amuzant, care va sti sa anime atmosfera astfel incat sa nu ai timp de meditatii cu tenta negativa. Accepta-l in preajma, chiar daca esti tentat sa-l cataloghezi drept neserios si un pic nebun, dar azi chiar ai nevoie de divertismentul oferit de el cu generozitate. Zambeste, el te face sa te simti bine!

SCORPION - DRUMURI CU NERV. Calatoriile sunt motiv de cearta, pentru ca te certi cu oricine iti apare in cale, de la cele mai neinsemnate subiecte. Traficul, mai ales, pare sa fie locul favorit al marilor scandaluri, pentru ca esti nervos la volan si mai ai parte si de alti soferi recalcitranti care claxoneaza intr-o frenezie... Daca pleci la drum, ti pe parcurs, si la destinatie te asteapta o atmosfera tensionata, ca atare deplasarile nu iti ofera nici o bucurie.

SAGETATOR - SUCCES ASTEPTAT. Ar fi trebuit azi sa sarbatoresti apogeul unei actiuni la care iti aduci contributia alaturi de un colectiv de lucru, dar succesul este amanat cateva zile datorita unei piedici neprevazute. Cel de la care asteptai, alaturi de colegii tai, un verdict favorabil sau un raspuns care sa certifice atingerea scopului vostru, nu este disponibil astazi, ceea ce va strica tuturor bucuria succesului. Mai asteptati un pic...

CAPRICORN - APASARE. Ai ceva pe suflet care te apasa cumplit, o teama profunda, o destainuire pe care simti nevoia sa o faci cuiva apropiat, in care sa ai incredere. Ia-ti inima in dinti si spune-i celui drag ce te framanta, pentru ca marturisirea te va ajuta sa te eliberezi si apoi sa te simti mai bine. Cat timp tii in tine secretul sau durerea, nu vei putea sa te comporti normal, iar cel drag va crede ca ascunzi lucruri care il privesc pe el...

VARSATOR - FLUCTUATII. Emotiile tale cele mai profunde sunt declansate de o stare de incertitudine pe care nu o poti controla deocamdata. Cat timp nu ai o garantie pe care sa te bazezi, un fapt concret de care sa te ancorezi, te simti ca o pana dusa de vant fara sa te poti opri pe un teren mai sigur. Nimeni din jur nu-ti spune ceva care sa te linisteasca iar teama te copleseste ori de cate ori vine vorba de obiectul incertitudinilor tale.

PESTI - AJUTOR AMANAT. Cel care ti-a promis ca o sa te ajute pentru rezolvarea unei probleme care te preocupa nu se tine de cuvant, dar nu este totusi de blamat, pentru ca si el trece acum prin momente dificile. Cand el nu-si vede capul de probleme si e atat de ingrijorat, cum sa te ajute pe tine? Fii intelegator si bun, ca intotdeauna si ajuta-l tot tu pe el sa depaseasca momentul, pentru ca apoi sa fie si el liber pentru tine...


 
Gaming Websites Servers
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscopul Incepand din 1 Octombrie
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024