Pro-Gamers Comunity
Main
Login
Registration
Friday, 2024-03-29, 6:16 PMWelcome Anonim | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 2 Octombrie
Horoscop 2 Octombrie
kimimaroData: Monday, 2008-10-20, 8:25 PM | Mesaj # 1
Administrator
Grupa: Administrators
Mesaje: 367
Reputatia: 2
Statut: Offline
Horoscop zilnic - 02 octombrie 2008
01.10.2008.
BERBEC - IN ARMONIE. Viata de cuplu este placuta, luminoasa, te simti bine numai alaturi de cel drag si de familie. Relatia dintre sot si sotie, dintre parinti si copii merge excelent, fiecare contribuie la buna functionare a vietii domestice cu tot ce are mai bun in el. Nimic nu pare mai relaxant decat o cina in familie, la finalul unei zile agitate, iar discutiile se leaga usor, ca de la suflet la suflet.

TAUR - IN CONFLICT. Incearca sa te abtii de la replici dure si reactii agresive, pentru ca esti predispus la gafe din cauza impulsivitatii. Daca nu rezisti ispitei de a raspunde rautacios unui coleg, tu vei fi cel care va avea mai mult de suferit, pentru ca si celalalt are de spus vreo doua... Cel care cedeaza primul in confruntarile fata in fata se va dovedi a fi si cel mai intelept, deoarece nu toarna gaz pe foc fara motiv...

GEMENI - IN CUMPANA. Apare ceva neprevazut care destabilizeaza starea de bine in care te instalasei zilele trecute. Nu mai esti la fel de sigur de sensul in care mergi, de rezultatele finale si nici macar de fortele tale, ci te indoiesti de toata lumea. Poate afli unele informatii care iti dau motive de nesiguranta si, pana nu gasesti solutii concrete de iesire din impas, nu te poti linisti.

RAC - INAPOI. Nu ai rezolvat asa cum se cuvine o problema din trecut care isi arata si acum consecintele negative. E vina ta ca nu ai dus acea situatie pana la capat si nu te-ai asigurat ca acel capitol este definitiv incheiat pentru ca, iata, are si acum un efect asupra ta, oprindu-te din avant din alte directii. Trebuie sa pierzi timp pretios reparand ceea ce nu ai rezolvat altadata.

LEU - IN GURA LUMII. Lucrezi cu sarg la un proiect pe care il consideri important pentru cariera ta, dar ai in preajma oameni care mai mult te trag inapoi. Sunt acei carcotasi care nu stiu altceva decat sa comenteze si sa bage fitile, care te tin pe loc. Lasa-i in pace, prefa-te ca nici nu i-ai auzit, si vezi-ti de treaba ta cu seriozitate, pentru ca sunt rautati si piedici inerente in calea oricarui om spre victorie.

FECIOARA - IN DISPUTA. Nervii dau in clocot la serviciu, pentru ca nu te poti abtine sa nu dai replici dure si sa nu comentezi agresiv tot ceea ce nu-ti convine. Si altii au facut la fel cand ceva nu le-a placut la opiniile tale, dar de data aceasta tensiunile devin exagerate, dand nastere unor adevarate dispute. Tu stii ca ai dreptate, de aceea nici nu te agiti prea tare, dar rivalii te contrazic permanent.

BALANTA - IN DOI. Viata de cuplu este cea mai mare bucurie a zilei, pentru ca numai alaturi de cel drag ai parte de momente frumoase. Puteti iesi undeva impreuna, intr-un loc aglomerat unde veti lasa o impresie excelenta. Va place societatea, relatia cu oamenii, si pentru ca nu vreti sa fiti doar voi doi in aceasta zi placuta, veti cauta si compania prietenilor.

SCORPION - IN FAMILIE. Viata de familie este foarte emotionanta, pentru ca se petrec evenimente care va incarca pe toti de emotii intense, de nostalgii si doruri ce va leaga si mai mult intre voi. E ca o intoarcere in timp, spre o perioada mai tandra si mai diilica a vietii de cuplu sau ajungeti intr-un loc de care va leaga fantastice amintiri. Vrei sa stai mai mult timp cu copiii.

SAGETATOR - IN LUMINA. Daca iti place de cineva anume, nu sta pe ganduri, ia initiativa si treci la atac. Nu te ajuta sa stai in umbra si sa astepti doar de la celalalt atentie, pentru ca a venit vremea sa preiei tu conducerea. Ai toate claitatile sa te faci remarcat de cel care te atrage si sa-l cuceresti definitiv cu o singura privire. Totul e sa faci acel pas indraznet inainte.

CAPRICORN - IN STRES. Ai tot felul de griji pe cap, desi nu s-ar zice ca sunt probleme capitale. Sunt fleacuri, dar sunt atat de multe ti marunte in acelasi timp incat, toate laolalta, creeaza un fel de zumzet enervant care devine insuportabil la un moment dat. Nu le poti rezolva pe toate odata, deci incearca sa scapi de ele una cate una, pana se vor termina...

VARSATOR - INTREBARE. Viitorul creeaza o stare de nesiguranta si de emotie, nu pentru ca ti-ar fi teama de ceea ce urmeaza, ci pentru ca nu stii prea clar ce aduce. Daca ai avea garantii certe ca te indrepti intr-o anumita directie, nu te-ai comporta atat de oscilant, dar se citeste pe chipul tau un mare semn de intrebare. Incotro? Oare e bine? Oare voi reusi?

PESTI - IN SFARSIT. Dupa lupte seculare, pui punct unui capitol care a consumat mult timp, mult efort si enorma rabdare din partea ta. Acum ca ai ajuns la final, poti rasufla usurat ca ce a fost mai greu a trecut, si poti culege roadele eforturilor tale. Esti multumit de tine, consideri ca ai mai invatat ceva din toate cele petrecute, si ai de acum experienta necesara pentur ceva si mai bun.


 
Gaming Websites Servers
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 2 Octombrie
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024