Pro-Gamers Comunity
Main
Login
Registration
Saturday, 2024-04-20, 5:46 AMWelcome Anonim | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 03 Octombrie
Horoscop 03 Octombrie
kimimaroData: Monday, 2008-10-20, 8:25 PM | Mesaj # 1
Administrator
Grupa: Administrators
Mesaje: 367
Reputatia: 2
Statut: Offline
Horoscop zilnic - 03 octombrie 2008
02.10.2008.
BERBEC - DUPA ANI SI ANI... Iti este dor de ceva din trecut, de o persoana care a avut un rol important in educatia ta, in copilarie, sau de un loc de care esti atasat emotional si unde te simti intotdeauna bine, cand te intorci acolo. Iti revezi bunicii sau parintii, treci pe langa scoala unde ai invatat, deci nostalgiile vremurilor de demult cresc in intensitate. Poti gasi abia acum, dupa ani de cautare si de studiu, raspunsul la o problema veche ce inca mai reprezinta pentru tine un mare semn de intrebare.

TAUR - IN COMPETITIE. Nu te lasa impresionat de cei care se dau mari si tari, pentru ca ai si tu atu-urile tale care se cer puse mai mult in valoare. Chiar daca treci printr-un moment mai delicat din punct de vedere psihic, trebuie sa iti iei inima in dinti si sa iti infrunti inamicul care poate profita de momentul tau de slabiciune. Esti ceva mai sensibil astazi, ceea ce i-ar putea oferi rivalului tau un avans considerabil, de aceea ar fi bine sa-i stai permanent in coasta, ca sa te stie acolo!

GEMENI - SUCCES DEPLIN. Pe ce pui mana azi, se transforma in reusita, totul e sa ai curajul de a face un pas in fata si a arata lumii de ce esti in stare. Ti se cere un dram de curaj, dar mai ales de incredere in fortele proprii, fara sa tot ceri ajutor sau sfaturi de la altii. Ai toti asii in mana pentru a-ti asigura victoria in orice confruntare directa – examene, meciuri, concursuri – si daca tu esti sigur pe tine, vei fi sigur si pe succesul final!

RAC - IN IMPAS. Esti obosit si, pentru ca nu mai atingi rezultatele visate, incepi sa-ti pierzi increderea ca vei mai ajunge vreodata la capat. Nu renunta, e doar un moment de descumpanire, fireasca intr-un demers atat de lung si de dificil ca cel prin care treci acum. Dorinta de abandon apare in viata oricui, dar totul e sa depasesti clipa de slabiciune si sa-ti aduni din nou fortele pentru a continua. Vei fi mandru de tine maine, dupa ce vei fi dat alt impuls acestui drum!

LEU - INAPOI. Lucrurile revin incet la normal in casa ta, dupa o perioada de disarmonie intre membrii familiei sau dupa o situatie care a cam dat peste cap linistea domestica. O defectiune este reparata, un conflict - aplanat, solutia problemelor comune - gasita, deci poti rasufla usurat, restabilind atmosfera pasnica pe care o doriti cu totii. Momentele de criza vin si trec in orice familie, totul e sa nu turnati gaz pe foc fara motive.

FECIOARA - EMOTII NEGATIVE. Daca nu iti impui singur sa iesi din starea de disconfort psihic in care ai alunecat, nimeni nu va lupta pentru tine, deci opune-te gandurilor negative care te incearca. Probabil nu ti-a iesit un plan asa cum ai fi dorit si, in loc sa analizezi ce n-a mers bine si sa schimbi directia in timp util, te lasi coplesit de regrete si de o stare generala de abandon in fata esecului. Totul are rezolvare daca te linistesti si gandesti pozitiv!

BALANTA - SEFUL! Toate treburile incepute merg bine, inainteaza vazand cu ochii, atat pentru ca te implici tu serios in munca, dar si pentru ca ai adunat in jurul tau o echipa de incredere, pe care o conduci cu succes. Daca vezi ca nimeni nu preia fraiele grupului, erijeaza-te tu in conducatorul lor si arate-le incotro sa mearga, pentru ca acest colectiv va da randament numai daca este indrumat de cineva. De ce nu ai fi tu liderul?

SCORPION - ALTA CALE. Piedicile care apar azi in activitatea ta mai mult te irita si, daca te lasi coplesit de nervi, ai putea face greseli regretabile. Nu insista sa treci peste obstacolele care se incapataneaza sa ramana in calea ta, in ciuda tuturor eforturilor. Ele sunt un semn ca directia in care mergi nu e potrivita si ar fi cazul sa schimbi strategia. Ai pierde timp si energie inutil continuand un drum ce pare prea lung pentru rabdarea ta.

SAGETATOR - LENTO! Incetul cu incetul se face otetul, deci nu te grabi sa ajungi mai repede la scopul tau cel mai important, pentru ca ai putea pierde pe parcurs foarte multe detalii. Visul tau se cladeste lent, cu efort sustinut in timp indelungat, ca atare inarmeaza-te cu imense rezerve de rabdare daca vrei sa-ti vezi telul atins. Ai garantia ca vei ajunge acolo, doar asteptarea pare sa te cam enerveze, deoarece o zodie de foc nu prea poate sa astepte...

CAPRICORN - PIEDICI. Parca toate obstacolele din lume s-au asezat acum in calea ta si nu te lasa sa treci la etapa urmatoare cu nici un chip. Daca vezi ca nu iese din prima, ia o pauza, amana totul pe altadata, cand piedicile se vor fi ridicat din drumul tau. Acum nu pare sa fie momentul potrivit pentru a-ti implini scopul, ci totul evolueaza incredibil de lent, cu incetinitorul. Avantajul tau e rabdarea, deci, oricat ar mai dura, tu mergi mai departe cu incredere!

VARSATOR - SCHIMBARE. Simti ca asa nu se mai poate, ca sensul in care mergi nu duce acolo unde ai sperat, ci, pentru a putea sa-ti vezi intr-o zi planul materializat, ar fi nevoie de o schimbare radicala acum! Fa-o, nu sta pe ganduri, pentru ca vei fi mandru de curajul tau cand vei vedea ca toate vor merge din nou foarte bine. Reusita din final cere si sacrificii, asadar fa ce ti se cere: renunta, pleaca, strica acum ce trebuie daramat, pentru a reconstrui totul in alta directie.

PESTI - DREPTATE. Se pun in balanta faptele si vorbele pentru a descoperi cine spune adevarul si cine incearca sa se eschiveze. Tu nu te simti vinovat cu nimic, esti sincer si tot ce faci, faci la vedere, in ochii tuturor. Nu ti-e teama de nici o sanctiune atat timp cat lucrezi corect, dupa regulile impuse, dar te doare sa vezi ca altii, care ocolesc calea cea dreapta, au uneori un avantaj in fata ta. Dar stii ca exista intotdeauna un echilibru in toate!


 
Gaming Websites Servers
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 03 Octombrie
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024