Pro-Gamers Comunity
Main
Login
Registration
Friday, 2024-04-19, 9:55 AMWelcome Anonim | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 4 Octombrie
Horoscop 4 Octombrie
kimimaroData: Monday, 2008-10-20, 8:24 PM | Mesaj # 1
Administrator
Grupa: Administrators
Mesaje: 367
Reputatia: 2
Statut: Offline
Horoscop zilnic - 04 octombrie 2008
03.10.2008.
BERBEC - DIVERTISMENT. Este o zi vesela, in care te vezi cu prietenii si te distrezi din plin. Parca nu ai avea nici o problema, ci tot ce iti doresti este sa te simti bine, sa fii liber, sa te porti ca un copil pus pe joaca. Cine te are azi in preajma se va simti si el bine, pentru ca degaji mult optimism, pofta de viata si dorinta de distractie, ca atare o petrecere ar fi ideala intr-o astfel de atmosfera placuta. Daca nu te invita nimeni, mobilizeaza-i tu!

TAUR - IGNORAT. Ai niste probleme si nu te poti relaxa deloc in week-end, stand tot cu gandul la ele. Nu necazurile in sine te dor cel mai mult, ci indiferenta cu care te trateaza unii care, atunci cand incerci sa le povestesti prin ce treci, parca nici macar nu ar auzi. Nu pune la suflet raceala lor, in fond fiecare cu ale sale, deci si tu trebuie sa te descurci singur, fara sa te bazezi pe compasiunea celor din jur.

GEMENI - RECONCILIERE. Daca te-ai certat de curand cu un prieten, iata ca azi vine si sansa impacarii. Dar nu de la tine, ci de la celalalt, care isi da seama ca te-a suparat si te-a scos din pepeni, iar acum vine cu explicatii si linguseli pentru a drege busuiocul. Accepta-i scuzele, pentru ca ar fi pacat sa pastrezi pica pe cineva care nu a avut intentii negative, dar, ca sa-i dai o lectie, mai pastrezi tensiunea o perioada.

RAC - TERMINAT. Munca ta a ajuns la final si poti rasufla usurat ca s-a incheiat. Ai muncit mult, drumul parcurs pana aici nu a fost deloc usor, dar acum poti vedea roadele concrete ale muncii depuse. Parca nu esti complet multumit de roadele pe care le vezi, ai fi vrut altceva, dar nu mai poti intoarce lucrurile la inceput, ca sa o iei de la capat. Invata lectia pe care ti-o ofera aceasta situatie, astfel incat data viitoare sa iasa mai bine.

LEU - TOLERANT. La nervi, ti se raspunde cu mult calm, la graba - cu pasivitate, deci nu te astepta ca cei cu care intri azi in contact sa aiba aceeasi atitudine ca tine. Nu toti sunt atat de iuti ca tine, nu toti reactioneaza prompt la primul impuls, deci nu cere imposibilul de la ceilalti. Daca tu esti mai rapid in reactii, va trebui sa te mai linistesti, pentru ca ai alaturi oameni care se misca mai greu.

FECIOARA - SUPUS. Iti este teama de ceea ce urmeaza, pentru ca nu stii foarte clar incotro mergi. De fapt, ceea ce te sperie cel mai mult este esecul unei situatii pe care nu o poti controla pe deplin, ci trebuie doar sa accepti niste conditii care nu te satisfac. Problema este ca tu, personal, nu poti schimba cu nimic mersul lucrurilor si va trebui sa te supui docil unui verdict care nu-ti place. Vei fi mult mai prudent altadata.

BALANTA - PRIMUL. Ai castig de cauza intr-o confruntare cu rivali puternici si nimic nu te satisface mai mult decat sa-i vezi ingenuncheati in fata ta. Ai argumente mai puternice, energie mai multa, dar secretul succesului tau sta in atitudine. Esti sigur pe tine, nu te temi de confruntare, si ti se citeste pe chip increderea in reusita. Celalalt se va supune, umil, atunci cand va remarca alura ta de invingator.

SCORPION - TEMERAR. Doar de un imbold ai nevoie pentru a te aventura azi intr-o directie noua, dar nu esti singur in acest demers, ci ai alaturi de tine o echipa cu aceleasi interese ca si tine. Joci rol de lider, pentru ca multi iti recunosc tacit superioritatea si te lasa pe tine sa trasezi calea de urmat. Ai talent de indrumator, de profesor, dar si un dram de curaj, pe care ceilalti nu il au. Ei doar iti calca pe urme.

SAGETATOR - APRECIAT. Te simti bine intr-o companie numeroasa, in care cunosti lume noua si in care se poate vorbi despre tine in termeni elogiosi. Este ca un fel de festivitate de premiere in care reputatia ta are de castigat, in care profesorii sau superiorii te apreciaza sincer si scot in evidenta ceea ce ai realizat. Chiar si in mediul tau de prieteni ai ocazia de a te lauda, dar cu o modestie care te pune intr-o lumina foarte buna.

CAPRICORN - INDRAGIT. Nu iti dai seama foarte clar ce iubeste partenerul tau la tine: aspectul fizic, felul in care te prezinti in societate, faima ta sau puterea ta financiara? Nu ai vrea sa stii ca te iubeste din interes, dar interesul nu inseamna numai unele favoruri de care poate el profita alaturi de tine. Puteti avea amandoi aceleasi interese de atins in viata, aceleasi idealuri dupa care va ghidati, ceea ce va poate lega relatia mai strans decat o iubire oarba.

VARSATOR - CAPTIV. Nu te poti debarasa de o amintire neplacuta de demult care se incapataneaza sa ramana in mintea ta ca o obsesie. Nu trebuie sa tot revii la ea, sa o pastrezi ca o ancora in trecut, pentru ca asa o vei cara dupa tine mereu, ca pe o ghiulea de picior. De tine depinde sa inchizi acel capitol trist de odinioara, fara sa tot povestesti lumii ce nefericit ai fost candva... Renunta sa te mai plangi!

PESTI - SECRETOS. Se stie ca ai un simt special care iti atrage atentia, pe diverse cai subtile, cand ceva ciudat urmeaza sa se intample. Asa simti si azi, un vis, un semn, o presimtire te avertizeaza sa fii prudent, sa nu faci marturisiri in fata oricui, deoarece ai putea suferi o deceptie. Daca vroiai sa transmiti o informatie secreta unui amic, ar fi bine sa amani marturisirea pe altadata, deoarece tot ce spui poate fi folosit impotriva ta.


 
Gaming Websites Servers
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 4 Octombrie
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024