Pro-Gamers Comunity
Main
Login
Registration
Friday, 2024-03-29, 3:42 PMWelcome Anonim | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 5 Octombrie
Horoscop 5 Octombrie
kimimaroData: Monday, 2008-10-20, 8:23 PM | Mesaj # 1
Administrator
Grupa: Administrators
Mesaje: 367
Reputatia: 2
Statut: Offline
Horoscop zilnic - 05 octombrie 2008
04.10.2008.
BERBEC - LA SCHIMB. Dragostea mai cere si sacrificii, nu merge chiar de la sine, fara sa depui si unele eforturi, la nevoie. Ai ajuns intr-un punct sensibil in care partenerul asteapta de la tine ceva anume care sa-i demonstreze ca esti pregatit de orice pentru a face relatia sa dureze. Nu astepta doar de la el gesturi de afectiune si angajamente, pentru ca si tu trebuie sa fii la fel de implicat daca vrei o viata sentimentala normala.

TAUR - SOCIALIZARE. Iti place societatea, sa cunosti lume, sa iesi in locuri in care ai ocazia de a-ti mari cercul de prieteni, dintr-o fantastica nevoie de relationare. Iei legatura cu persoane noi, cu straini, sau pleci in calatorie alaturi de un grup numeros de persoane. Te atrag departarile, locurile unde poti invata lucruri noi, unde talentele tale de comunicare – eventual in limbi straine – sunt puse mai mult in evidenta, deci vei accepta orice invitatia de a iesi din casa.

GEMENI - CHELTUITOR. Esti neatent la tot ce inseamna plati, incat ai putea face erori de calcul sau abuzuri financiare regretabile. Orice neglijenta te costa, deci nu pleca la cumparaturi cu prea multi bani in buzunar, pentru ca esti gata sa dai iama prin ei si sa te intorci acasa... lefter. Oricat de mult te-ar atrage anumite obiecte pe care le visezi, nu e chiar momentul cel mai bun sa faci investitii. Excesele financiare lasa urme adanci in buget!

RAC - PERICOLE. Daca ai putea sta acasa astazi, ai fi mult mai castigat, pentru ca deplasarile nu sunt chiar o placere. Ceva se poate petrece pe parcurs care sa-ti strice toata placerea plimbarii. Ori nu mai ajungi la destinatia propusa initial, fiind deturnat spre alta directie, ori masina te lasa cand ti-e lumea mai draga. Tot ce tine de transport pare sa fie punctul sensibil al zilei, de aceea trebuie sa conduci cu atentie sau... sa tragi pe dreapta pentru o zi.

LEU - JENAT. Nu esti multumit de tine, ti se citeste pe chip o permanenta stare de disconfort, de parca ti-ar fi jena de ceea ce ai facut. Regreti amarnic o situatie pe care chiar tu ai declansat-o si nu vrei sa spui nimanui de greselile tale, dar e cam tarziu, deja multa lume vorbeste pe la spate si ti-e rusine cu tine insuti. Poti redresa situatia usor, deci nu mai sta sa-ti plangi in pumni la nesfarsit. Repara-ti imaginea!

FECIOARA - SFATURI. Gandul ti-a ramas tot la serviciu, pentru ca esti preocupat de o problema pe care nu ai reusit sa o rezolvi. Stand de vorba cu prietenii, cu parintii sau cu o persoana cu mai multa experienta in acest domeniu, ai putea primi un sfat salvator pe care il vei putea pune in aplicare de maine, pentru a rezolva situatia imediat. Vorbeste despre ceea ce te framanta, nu cauta de unul singur calea de iesire, pentru ca ea apare din dialogul cu lumea.

BALANTA - RASCRUCE. Ai doua directii diferite de ales pentru perioada urmatoare si acum stai in cumpana, nestiind care este cea mai buna. Ambele au si avantaje si dezavantaje, si profituri, dar si un pret de platit, si pentru ca exista o mare asemanare intre ele, cu atat mai dificila este decizia ta. Vei pune in balanta alternativele astfel incat sa alegi directia cea mai buna.

SCORPION - ALTA OPINIE. Te intelegi foarte bine cu un prieten mai in varsta sau cel mai de nadejde prieten iti este un parinte, care te asculta, iti da sfaturi si te ajuta sa intelegi mai bine in ce situatie te afli. Tu decizi daca urmezi sau nu sfaturile primite, pentru ca orgoliile tale imense iti interzic uneori sa recunosti ca ai nevoie de ajutor, dar de data aceasta ti-ar fi de folos o parere matura din afara.

SAGETATOR - STAGNARE. Parca ceva te tine pe loc si nu te lasa sa mai faci nici un pas. Preferi sa iei o pauza, sa astepti cuminte in banca ta sa se mai adune informatii noi inainte de a merge mai departe spre ce ti-ai propus. Fie ca este propria ta alegere sa te opresti pentru o vreme, fie ca imprejurarile nu-ti permit sa progresezi, cert este ca lasi totul sa treaca pe langa tine fara sa te mai implici deloc. Nu e momentul cel mai bun pentru o initiativa proprie...

CAPRICORN - INAINTE. Privesti spre viitor foarte atent la detalii, pentru ca pregatesti un eveniment pe care nu-l poti trata cu indiferenta. Poate trebuie sa studiezi ceva inainte, ca sa te prezinti impecabil. Este nevoie de o pregatire anterioara din punct de vedere psihic, si iata ca ai ragazul necesar pentru a tatona terenul si mai apoi a pregati interventia ta finala. Nu te grabi, ci parcurge pasii firesti cu incredere in tine.

VARSATOR - RENUNTARE. Nu te poti elibera de o obsesie care apasa pe umerii tai de ceva vreme. Totul provine de la o deceptie pe care inca nu o poti uita sau careia nu i-ai gasit, deocamdata, solutii de rezolvare. Daca ai iesi un pic din aceasta stare de pesimism negativist, ai putea auzi parerile altora, pentru ca cineva este alaturi de tine sa te asculte si sa-ti arate o cale. Dar tu nu vrei sa o vezi, suparat pe soarta...

PESTI - DIN URMA. Inima ta este incarcata de doruri si nostalgii, stand mereu cu gandul la evenimente din trecut care inca mai au un efect asupra psihicului tau. Plangi numai cand iti aduci aminte ce a fost candva si retraiesti totul cu aceeasi intensitate ca in trecut, de parca ar fi fost ieri. Uneori e bine sa aduci la lumina bucuriile de odinioara, dar nu e tocmai benefic sa ramai captiv in evenimentele trecute. Prezentul conteaza mai mult!


 
Gaming Websites Servers
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 5 Octombrie
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024