Pro-Gamers Comunity
Main
Login
Registration
Friday, 2024-03-29, 10:05 AMWelcome Anonim | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 8 Octombrie
Horoscop 8 Octombrie
kimimaroData: Monday, 2008-10-20, 8:21 PM | Mesaj # 1
Administrator
Grupa: Administrators
Mesaje: 367
Reputatia: 2
Statut: Offline
Horoscop zilnic - 08 octombrie 2008
07.10.2008.
BERBEC - SCOS LA TABLA. Se pune problema seriozitatii si a corectitudinii pe un nivel mai oficial, in care nu te poti juca nici o clipa cu reputatia ta. Esti in fata unei provocari in care trebuie sa demonstrezi cat de mult te implici, cat de matur privesti lucrurile, de ce esti capabil pentru pozitia ta profesionala dar, mai ales, de experienta acumulata pana acum in domeniu. Daca ti-ai invatat bine lectia, vei lasa o impresie ireprosabila!

TAUR - CONTRABALANSARE. Cand amorul merge prost, apare altceva, in compensatie, care sa-ti aduca zambetul pe buze. Daca tocmai te-ai certat cu persoana iubita, primesti bani, deci vezi ca nu trebuie niciodata sa disperi? Cand o usa se inchide, se deschide o fereastra, iar echilibrul se mentine stabil in viata ta, si o suparare este stearsa imediat de o bucurie. Chiar daca banii nu pot inlocui iubirea, macar, pe moment, iti pot abate gandul de la supararile tale.

GEMENI - EPUIZARE. Esti obosit si ai impresia ca, oricat te-ai stradui, nimic nu iese bine. Motivatia este suficient de mare, ambitia de a depasi piedicile pe masura, atunci ce lipseste? Probabil te-au cam lasat bateriile si starea fizica este vinovata de disconfortul pe care il resimti si care te tot trage inapoi. Nu cumva ai nevoie de o pauza inainte de a te implica serios intr-o activitate atat de solicitanta?

RAC - ECLIPSAT. Te simti neajutorat in fata unei situatii pentru care ai impresia ca nu ai pregatirea sau forta necesara. Esti tentat sa te subestimezi, in comparatie cu ceilalti, iti vezi doar defectele, in loc sa-ti scoti mai mult in evidenta calitatile. Ce-i drept, exista cineva alaturi de tine care este mult mai bine documentat, dar in loc sa ti-l faci aliat si sa profiti de experienta sa, te retragi si-l lasi doar pe el sa se afirme. Ce-ar fi sa faceti o echipa?

LEU - INNOIRE. Ceva se schimba in bine in familia ta. Apare o idee pe care toti ai casei o imbratiseaza imediat. Poate va ganditi cu totii la o calatorie comuna, in perioada urmatoare, sau dati startul unei actiuni noi, la care veti contribui cu totii, cum ar fi o mutare de domiciliu sau o renovare a locuintei. Era nevoie de acest suflu nou in casa voastra, care acum va anima si va apropie pe toti din ce in ce mai bine!

FECIOARA - PE LOC. Te simti blocat intr-o situatie care nu te lasa sa faci nici un pas mai departe. Desi tu privesti deja pana departe, in perspectiva cea mai indepartata a planurilor tale, scapi din vedere ca ceea ce te supara pe tine cel mai mult e acum, aici, in fata ta. Concentreaza-te deci asupra piedicilor prezente, nu mai visa la ceea ce te asteapta la final, pentru ca nu poti ajunge acolo daca nu lupti cu inamicii de pe parcurs!

BALANTA - MAI BINE TACI. Nu poti comunica usor cu unele persoane, nu pentru ca nu ai avea tu calitatile necesare unei conversatii bune, ci pentru ca cel din fata ta pare neatent, cu gandul aiurea. Nu ai cu cine vorbi, deci nu-ti irosi ideile sau timpul pe un interlocutor atat de superficial. Maine, cand il vei intreba ce parere a avut despre ce i-ai spus, iti vei da seama ca nici macar nu te-a ascultat...

SCORPION - LINGUSITORII. Unii, invidiosi pe succesul tau, vor incerca sa ti se bage pe sub piele cu linguseli, ipocrizii si vorbe mieroase prin care sa iti castige increderea si simpatia, numai ca pe tine nu te poate pacali nimeni cu tertipuri atat de marunte. Ii lasi sa spuna vorbe mari doar pentru a te amuza de ipocrizia lor si ii vei demasca atunci cand le va fi lumea mai draga. Nu te lasi tu dus de nas cu una – cu doua...

SAGETATOR - ACUM E MOMENTUL! Sansa trece pe langa tine, dar nu te gaseste pregatit sa profiti de ea, astfel incat ai putea rata frumusete de ocazie! Nu mai fi atat de circumspect atunci cand ti se intampla lucruri bune, nu mai cauta nod in papura, convins ca ceea ce, la suprafata, pare frumos, ar ascunde si hibe urate. Mai bine urci imediat in trenul care trece prin gara ta, fara sa te tot intrebi daca e pentru tine. Sigur ca e pentru tine...

CAPRICORN - STOP! Pui punct unei situatii constient ca finalul este singura solutie de a restabili linistea in viata ta. A duce situatia mai departe, nu ar insemna decat alt stres si alt zbucium, deci ai curajul sa inchizi acest capitol fara sa o mai lungesti atata. Vei descoperi, mai apoi, ca, uneori, deciziile categorice, fara intoarcere si mai ales fara timp de gandire, sunt mult mai bune decat o prelunga analiza a situatiei.

VARSATOR - PROGRES. Simti ca relatia de cuplu se amelioreaza, ca, dupa micile probleme prin care ati mai trecut impreuna, gasiti din nou un teren pasnic de dialog. Se cere mai multa implicare in cuplu, ba chiar veti accepta, amandoi, cu placere, sfaturi de la altii care intervin in relatia voastra pentru a va ajuta. Parintii, socrii, prietenii comuni pot avea un efect pozitiv in restabilirea atmosferei bune din casa, deci nu te teme de interventia lor!

PESTI - LECTII. Odata eliberat de o grija ce apasa pe umerii tai ca o povara, ai curajul sa pornesti ceva nou, dar nu la intamplare, ci tinand cont de toate cele petrecute anterior. Ai extras o concluzie inteleapta, ai acumulat o lectie de viata, asadar de acum vei sti cum sa te comporti ca sa nu mai treci prin aceeasi situatie neplacuta. Orice hop este, de fapt, o proba de incercare! Totul e sa inveti din ele!


 
Gaming Websites Servers
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 8 Octombrie
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024