Pro-Gamers Comunity
Main
Login
Registration
Friday, 2024-03-29, 2:53 PMWelcome Anonim | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 9 Octombrie
Horoscop 9 Octombrie
kimimaroData: Monday, 2008-10-20, 8:21 PM | Mesaj # 1
Administrator
Grupa: Administrators
Mesaje: 367
Reputatia: 2
Statut: Offline
Horoscop zilnic - 09 octombrie 2008
08.10.2008.
BERBEC - DRUMURI CU HOPURI. Ai unele rezerve cu privire la calatoria de astazi si ai dori sa o amani sau sa trimiti pe altcineva in locul tau, dar daca nu se poate contramanda, va trebui sa faci un efort si sa pleci, desi tare nu ai chef... Posibil ca, atunci cand pleci la drum fara nici o placere, sa ai parte de suficiente piedici pe parcurs ce te vor face sa regreti ca nu ai ascultat intuitia initiala care te sfatuia sa ramai mai bine acasa.

TAUR - NOROC SAU NU? Ceea ce ar fi trebuit sa fie o sansa excelenta pentru tine se va dovedi a fi, in cele din urma, un mare fas, deci nu-ti face iluzii prea mari daca azi ai programa cine stie ce eveniment special. Nu va fi la nivelul sperantelor tale cam mari pentru imprejurarile date, de aceea ar fi bine sa ai asteptari mai modeste ca sa fie totusi o realizare. Cine asteapta miracole si nu are parte de ele, isi pierde speranta...

GEMENI - PRIETENII SI NEPRIETENII. Ai nevoie de cineva alaturi pentru ca treci printr-un moment sensibil din punct de vedere emotional si nu suporti sa stai de unul singur. Ajunge doar sa ceri ajutor si vei descoperi cine iti este prieten cu adevarat, pentru ca, la greu, nu se prea inghesuie multi. Poti avea surprize, in sensul ca cel care se bate cu pumnii in piept ca ti-e prieten adevarat fuge, in timp ce altul, la care nu te asteptai, iti este aproape.

RAC - SUCCES DEPLIN. Esti multumit de rezultatele eforturilor tale, ai muncit mult, dar cu un scop bine determinat pe care iata, incepi sa-l intrevezi din ce in ce mai clar la orizont. Daca ai fost si sustinut de un colaborator care te-a completat foarte bine in ceea ce ai vrut sa atingi, a sosit vremea sa-ti arati recunostinta fata de el. Esti mandru de tine, de succesele tale, de experienta acumulata, si acum ai curaj sa tintesti si mai sus!

LEU - PUNCT FINAL. Faci un ultim efort pentru a incheia cu bine o activitate la care ti-ai adus contributia o vreme. Ca orice final, nu e bine sa-l grabesti, ci sa te asiguri ca ai dus la capat totul asa cum trebuie, deci nu au ramas aspecte nerezolvate, abandonate pe parcurs sau uitate pe undeva. Extragi concluzia finala care te va ajuta in alte situatii similare in viitor si ia o pauza. Nu te avanta deja spre altceva!

FECIOARA - INTALNIRI DE DESTIN. Apare exact la momentul cel mai potrivit persoana de care ai nevoie pentru a rezolva o problema pe care o consideri importanta pentru cariera, reputatia sau imaginea ta. Simti ca ai de castigat din aceasta intalnire capitala, care poate deveni in timp o prietenie adevarata, marcanta pentru tine. Oamenii care iti apar azi in cale nu sunt trecatori prin viata ta, ci chiar pot juca roluri cheie de acum incolo!

BALANTA - RASPANDACII. Nu pune la suflet criticile care ti se fac astazi, pentru ca nu sunt meritate, ci sunt manifestari ale invidiei si rautatii celor din jur. Pentru ca nu te pot ajunge, unii vor sa te denigreze si sa te barfeasca, spunand despre tine vrute si nevrute, fara ca vreunul din zvonurile raspandite sa fie reale! Iti vei lua revansa altadata, deci azi nu te agita sa te dezvinovatesti. Lasa lumea sa vorbeasca, unii te cunosc si nu vor crede ceea ce aud!

SCORPION - DEPRIMAT. Comunicarea dificila cu lumea este motivul principalelor nemultumiri ale zilei. Ai impresia ca nimeni nu te asculta, ca ceilalti nu te inteleg, ca nimeni nu-ti tine partea in situatiile critice, si aluneci lent spre depresie, privindu-i pe toti cu ostilitate. Nimeni nu are nimic cu tine, asa cum ti se pare, deci cel care refuza socializarea si comunicarea esti chiar tu. Trebuie sa lupti cu starile negative care te coplesesc.

SAGETATOR - PUNCT CRITIC. Tot calmul iti este dat peste cap de o surpriza neplacuta, ce te ia pe nepregatite. Pe moment, esti gata sa abandonezi planul care s-a poticnit aici, esti disperat, gata sa faci o criza, dar exista cineva alaturi de tine care te mai trage de maneca si nu te lasa sa strici totul la primul impuls. Piedicile sunt inerente in evolutia oricui, deci nu face din asta o catastrofa, pentru ca nu e! Cu un dram de intelepciune, vei trece peste...

CAPRICORN - INCURAJARI. Succesele de altadata sunt cele mai bune stimulente in momentele cand se naste un vis nou in mintea ta. Daca altadata ti-a mers bine sau cei din jur apreciaza planul la care te gandesti, ai mai mult curaj de a porni la drum, indiferent de situatia actuala. Esti convins ca te indrepti spre o reusita, iar sustinerea celor de pe margine iti este de folos. Singur ti-ar fi mai greu, in echipa merge mai usor!

VARSATOR - AFACERI. Banii sunt refrenul zilei, preocupat de bugetul personal, de profituri, de facturi mai mult ca oricand. Ai plati mari de facut si nu ai vrea sa declansezi vreun dezastru in contul propriu, de aceea tratezi cu maxima prudenta orice decizie cu impact financiar. Esti foarte prudent in chestiuni economice, deci vei face cele mai bune alegeri in legatura cu banii de care dispui. Ai convingerea ca vor veni imediat alti bani la loc, chiar daca azi ai cheltuieli imense.

PESTI - CE BINE E ACASA. O zi banala si placuta in viata ta personala, in care esti preocupat de chestiuni gospodaresti, de treburile casnice, de rolul tau de parinte, de curatenie si mancare... Chiar daca nu apare nimic nou sau interesant in program, tie iti place atmosfera aceasta tihnita si monotona, pentru ca te poti concentra la sarcinile care iti revin in familie. Relatia cu parintii sau copiii este in prim plan, deci stai mai mult de vorba cu cei dragi.


 
Gaming Websites Servers
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 9 Octombrie
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024