Pro-Gamers Comunity
Main
Login
Registration
Friday, 2024-04-19, 5:29 PMWelcome Anonim | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 10 Octombrie
Horoscop 10 Octombrie
kimimaroData: Monday, 2008-10-20, 8:19 PM | Mesaj # 1
Administrator
Grupa: Administrators
Mesaje: 367
Reputatia: 2
Statut: Offline
Horoscop zilnic - 10 octombrie 2008
09.10.2008.
BERBEC - HAI LA LUPTA CEA MARE! Esti cam nervos si reactionezi agresiv la orice noua activitate care ti se propune. Parca nu esti de acord cu nimeni si spui „nu" inainte de a intelege exact ce ai de facut. Aduni si alti aliati in revolta ta impotriva tuturor, astfel incat ati putea sta cu totii pe margine, asteptand sa vi se ofere ceva mai bun. Se poate spune ca e o zi perfecta pentru greva - metaforic vorbind - cand te ridici cu mult curaj impotriva celor care te conduc.

TAUR - MULT ZGOMOT... Desi ti-ai dori o zi linistita, fara nimic deosebit, nu prea ai parte de tihna sperata, deoarece apar tot felul de motive de iritare care te obliga sa actionezi imediat. Nu visa la o pauza sau la o zi mai banala, ca de odihna, pentru ca nu ai parte de asa ceva. Atmosfera este, in general, furtunoasa, si toate vin peste tine ca un tavalug... E si normal ca, la un moment, dat, sa-ti pierzi cumpatul si sa treci la actiune!

GEMENI - MAI MULTA INTELEGERE. Simti ca cel drag are ceva pe suflet, dar nu gaseste cuvintele sau imprejurarile potrivite unei destainuiri. Esti alaturi de el cu adevarat, il ajuti sa-si deschida inima si sa se elibereze de stres, deoarece comportamentul lui inchis, rigid, intristat strica mult atmosfera din casa. Daca familia il inconjoara cu prietenie si afectiune, va reusi si el sa se detaseze de ceea ce il supara, regasindu-si zambetul.

RAC - SUCCES MAXIM. Este o zi perfecta, in care poti spune ca mana pe inima ca esti cel mai fericit om de pe fata pamantului. Ai parte de un eveniment de zile mari, cand un vis ti se implineste, cand atingi un scop mult dorit, cand esti propulsat direct in fata. Lumea te observa azi intr-o lumina noua, iar vestile bune curg din toate directiile. Succesele zilei sunt legate de realizari spectaculoase, de reusite cu totul aparte si de teluri atinse cu brio!

LEU - VEZI CU CINE TE INSOTESTI! Interventia incorecta a unui coleg in afacerile tale te obliga sa stai pe loc, deci nu te lasa influentat de minciunile sale. Lupta cu piedicile pe care ti le pune in cale numai din rautate sau din invidie. In loc sa te ajute - cum pretinde el cu emfaza - mai mult te incurca, deci mai bine nu-l accepti ca si coechipier in planurile zilei, pentru ca nu este omul potrivit pentru a-ti atinge telurile. El vrea doar sa profite de tine...

FECIOARA - SIMTI CE NU SE VEDE... Intuitia ta nu greseste niciodata si azi iti atrage din nou atentia asupra unei hibe ce se ascunde in actiunile incepute. Presimti ca ceva nu este in regula si semnele ciudate care se tot ivesc sunt un avertisment prea vizibil ca sa-l tot ignori. Asculta-ti vocea interioara care te trage de maneca sa nu te implici intr-o actiune ce nu-ti inspira siguranta sau te sfatuieste sa nu ai incredere intr-o anumita persoana, care are un caracter ascuns si periculos.

BALANTA - FIDELITATE. Iubirea se aseaza pe un fagas normal, esti mult mai sigur de sentimentele celuilalt si acum va puteti gandi, impreuna, la ceva serios, de viitor. Ai sperante mari de la relatia voastra si deja faci planuri care va implica pe amandoi in cel mai matur mod. Nu mai e o simpla emotie de indragostit, ci chiar o relatie reala, puternica, ce are mari sanse sa devina definitiva, daca amandoi o luati in serios!

SCORPION - LA MASA TRATATIVELOR. Este ziua impacarilor, deci arunca o privire inapoi in trecut sa vezi ce relatia a esuat in mod lamentabil, deoarece acum e momentul sa restabilesti pacea. E pacat sa pierzi un prieten din cauza unui moment critic pe care amandoi il regretati, deci accepta mana intinsa spre dialog. Chiar daca orgoliile tale sunt prea mari ca sa pui mana pe telefon si sa propui o discutie, macar deschide usa celui care te cauta.

SAGETATOR - GRIJI PENTRU VIITOR. Esti ingrijorat de mersul lucrurilor. Cand privesti in perspectiva te cam ia cu ameteli pentru ca ai impresia ca nu vei ajunge acolo unde ai sperat sau ca vei da piept cu un esec la finalul actiunilor incepute. Nu ai deloc incredere in reusita finala, de aceea te lasi coplesit de pesimism si negativism, spunand la tot pasul „nu pot". Ba da, poti, daca iti aduni un pic fortele si esti mai atent la ceea ce ai de facut. Nu abandona fara sa incerci!

CAPRICORN - AGITATIE CASNICA. Viata de familie este cam tensionata din cauza copiilor, care sunt ceva mai obositori si mai recalcitranti ca de obicei. E galagie mare in casa ta, si nu mai stii cum sa restabilesti ordinea, dar la originea discutiilor par sa fie diverse critici care vi le aduceti unii altora cu privire la neindeplinirea sarcinilor domestice care va revin. Mama va sta mereu cu gura pe ceilalti si va atrage atentia asupra aspectelor care nu sunt la locul lor.

VARSATOR - FRAMANTARI. Nu te poti deloc relaxa intr-o situatie tensionata care te obsedeaza prea mult. Se vede pe chipul tau ca ceva te ingrijoreaza si orice ai face, tot la acelasi subiect revii. Desi exista suficiente motive de a te detasa de toate si a uita, macar pentru cateva ore, de problema care te irita, te tot framanti cautand solutii de unul singur si exagerand gravitatea situatiei. Fii mai relaxat, nu merita stresul!

PESTI - HOPURI-HOPURI! Pornesti un drum nou, dar inceputul nu e tocmai usor, de parca toate piedicile s-au adunat chiar la start. Nu se poate spune ca pornesti cu stangul, ci doar ca probele majore de incercare ti s-au dat la primii pasi, ca sa ti se testeze ambitia de a continua ceva ce nu porneste bine. Nu te lasa pacalit de aceste hopuri, binele va sosi abia dupa ce treci de ele, deci lupta cu obstacolele!


 
Gaming Websites Servers
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 10 Octombrie
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024