Pro-Gamers Comunity
Main
Login
Registration
Friday, 2024-04-26, 7:57 AMWelcome Anonim | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 14 Octombrie
Horoscop 14 Octombrie
kimimaroData: Monday, 2008-10-20, 8:16 PM | Mesaj # 1
Administrator
Grupa: Administrators
Mesaje: 367
Reputatia: 2
Statut: Offline
Horoscop zilnic - 14 octombrie 2008

BERBEC - ZAMBESTE! Treci peste obstacolele inerente ale zilei cu un zambet pe buze, incat nimic nu te va opri din avant. De fapt, solutia tuturor problemelor, mici sau mari, care te mai pot deranja astazi este una singura: sa faci haz de necaz. Cu o atitudine superficiala si detasata in fata necazurilor si cu putina veselie in suflet, vei vedea ca nimic nu ti se va parea dificil. Totusi, detasarea si umorul nu inseamna neglijenta!

TAUR - SPUNE ADIO! Esti gata sa pui punct unei relatii ce dureaza de multa vreme, dar nu-ti mai ofera nici o satisfactie. Rupturile dintre colaboratori, colegi sau prieteni sunt foarte posibile azi, deci ai grija sub ce forma te retragi din aceasta relatie. Ori lasi loc de buna ziua si va veti putea privi in ochi altadata, fara resentimente, ori pui punct aici pentru totdeauna fara sa mai vrei sa auzi de celalalt... Nu te mai poti intelege cu el!

GEMENI - CHIBZUIESTE! Prudenta trebuie sa caracterizeze toate actiunile acestei zile, mai ales cele de ordin material, pentru ca superficialitatea cu care esti uneori tentat sa decizi incotro sa mergi poate avea efecte greu de reparat. Azi ai noroc, pentru ca langa tine se afla cineva mai matur, cu mai multa experienta - un profesor, un parinte - care te trage de maneca atunci cand pierzi contactul cu realitatea. Asculta de el, pentru ca stie ce spune!

RAC - ECHILIBREAZA! Este o zi capricioasa ca vremea, pentru ca treci de la zambet la lacrimi si de la agonie la extaz imediat. Nu stii cum sa reactionezi in fata unui eveniment destul de ciudat: sa te bucuri sau sa fii circumspect asteptand noi informatii care sa completeze imaginea de ansamblu? Se poate spune ca ceea ce incepe prost se va termina bine sau viceversa: nu spune hop pana nu sari! Situatiile extremele pot aparea de unde nici nu banuiesti!

LEU - CUCERESTE! Dragostea are conotatii superficiale, deci nu se poate pune prea mult pret pe declaratiile de amor care se vor face astazi. Esti predispus spre flirturi, spre escapade sentimentale fara consistenta, dar care iti fac o imensa placere. Cu cat e mai mare numarul de admiratori, cu atat creste mai mult inima in tine, pentru ca aveai nevoie de o confirmare a calitatilor tale de seducator. Dar nu te implici prea tare...

FECIOARA - PROFITA! Nu se poate spune altceva despre aceasta zi decat ca este fenomenala! Orice eveniment care are loc astazi este rarisim, special, deci profita din plin de auspiciile extrem de valoroase ale acestei zile, pentru ca nu se stie cand vei mai beneficia de ele. Poti intalni o persoana care va juca un rol major in viitorul tau, care iti ofera toata simpatia sau dragostea sa, si de care, daca vei reusi sa ti-l pastrezi ca prieten, te vei bucura mult timp de acum incolo.

BALANTA - GANDESTE POZITIV! O minune nu tine prea mult, deci, daca incepi ziua cu o mare bucurie, nu vei reusi sa pastrezi atmosfera pozitiva pana la finalul zilei. Imediat dupa un eveniment fericit apare si o veste proasta, care va sterge sentimentele bune de la inceput. Ar fi bine sa nu exagerezi gravitatea lucrurilor, ci sa revii la starea de bine de care te-ai bucurat inainte ca totul sa se fi dat peste cap fara voia ta. Nu merita sa suferi!

SCORPION - BUCURA-TE! Nu te astepta la evenimente iesite din comun, pentru ca este o zi ca oricare alta in care te poti bucura de rutina cu care esti deja obisnuit. Te vezi cu aceleasi persoane pe care le stii, faci aceleasi lucruri arhi-cunoscute, dar nu te simti blazat sau plictisit, pentru ca si aceasta banala activitate are ceva frumos de oferit. Nici nu stii de unde apare o veste buna: minora ca importanta, dar tot e ceva decat deloc!

SAGETATOR - CERE! Iei legatura cu o persoana pe care o vei considera salvatoare pentru rezolvarea unei probleme care te preocupa. Iti ofera o informatie utila, o veste buna, un sfat necesar, dare te scoate din impas. Ii vei fi recunoscator pentru ceea ce a facut pentru tine si ai pentru el un respect deosebit, deoarece a intervenit atunci cand aveai mai multa nevoie. Nu asteapta nimic in schimb, decat bucuria ta pe chip!

CAPRICORN - AMANA! Relatia cu institutiile merge foarte prost astazi, incat, daca ai de rezolvat diverse sarcini de serviciu, ar fi mai bine sa le amani pe altadata, pentru ca azi toate usile raman inchise. In loc sa primesti vreun refuz de la vreun oficiant nervos sau sa nu ti se aprobe vreo cerere, mai bine lasi cele mai importante actiuni pana cand auspiciile vor fi din nou favorabile. Sefii sunt nervosi, profesorii sunt pusi pe note proaste, examenele vor fi picate, deci nu e o zi de bun augur.

VARSATOR - LUPTA! Nu lasa pe altul sa-ti ia sansa de afirmare care se iveste astazi, deci, de la primele semne, trebuie sa pui mana pe arme si sa te lupti pentru visul tau. Ai toate sansele sa-l atingi chiar astazi, pentru ca este o zi favorabila marilor succese, dar ele vin numai prin competitie si lupta dreapta. Daca ai de dat vreun examen, poti fi printre invingatori, dar demersul pana la atingerea succesului nu va fi deloc usor. Cu ambitie, vei reusi!

PESTI - INVESTESTE! Cheltuielile sunt ceva mai mari ca de obicei, dar nu le simti ca pe o povara, ci mai mult ca pe o placere, pentru ca sunt in beneficiul tau si al familiei tale. Esti pregatit sa investesti sume consistente in renovarea locuintei sau in achizitionarea unei case, iar intentia ta este imbratisata si sustinuta cu bucurie de toti cei dragi. Simti nevoia unui plus de confort in viata ta domestica, dar confortul costa. Ti-l permiti!


 
Gaming Websites Servers
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 14 Octombrie
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024