Pro-Gamers Comunity
Main
Login
Registration
Thursday, 2024-03-28, 7:33 PMWelcome Anonim | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 20 Octombrie
Horoscop 20 Octombrie
kimimaroData: Monday, 2008-10-20, 8:06 PM | Mesaj # 1
Administrator
Grupa: Administrators
Mesaje: 367
Reputatia: 2
Statut: Offline
Berbec
20 octombrie 2008

Aveti curajul sa spuneti ce nu va convine. Persoana iubita va pune sa va confruntati cu tot felul de constrangeri si limitari, pe care nu prea sunteti dispus/a sa le mai acceptati. Nu va agitati prea tare, se va rezolva totul.

Taur
20 octombrie 2008

Ati aflat un secret din intamplare si nu stiti daca sa-l dezvaluiti sau nu. Noi va sfatuim sa nu faceti nicio miscare atat timp cat secretul nu va apartine. Nu fi-ti barfitor deoarece asa va vor considera colegii.

Gemeni
20 octombrie 2008

Colegii dv de birou va vorbesc de rau zilnic si veti afla astazi. Desi banuiati, confirmarea v-a distrus psihic. Nu disperati insa, vedeti-va de treaba si nu plecati urechea la toate prostiile

Rac
20 octombrie 2008

Astazi veti muncii mai mult ca niciodata. Nici nu va veti da seama cum a trecut timpul. Seara nu neglija persoana iubita deoarece poate crede ca nu mai simtiti nimic pentru ea. Incercati sa va impartiti timpul astfel incat toata lumea sa fie fericita.

Leu
20 octombrie 2008

Chiar daca te descurci singura, ar trebui sa accepti ajutorul celor din jur. Dupa servici spre seara se anunta relaxare totala. Chiar daca salariul a fost amanat te sfatuim sa nu te imprumuti.

Fecioara
20 octombrie 2008

Cu toate ca aveti foarte mult de munca nu trebuie sa va neglijati jumatatea. Va preocupa foarte mult imaginea pe care o afisati in fata celorlalti. Va simtiti nedreptatit la munca datorita barfelor care circula.

Balanta
20 octombrie 2008

La servici trebuie sa stai peste program si te conformezi. Nu uita insa de tine si de cei care abia asteapta sa vii acasa. ti-ai propus o calatorie insa te sfatuim sa o inlocuiesti cu o iesire in parc sau o plimbare cu persoana iubita.

Scorpion
20 octombrie 2008

La serviciu aveti o atmosfera calda si prietenoasa. Daca nu intervin ganduri din trecut va veti bucura de aceasta stare. renuntati la nerabdare si astfel nu veti mai lua decizii gresite. Demarati proiecte noi care va permit sa cereti o marire de salariu.

Sagetator
20 octombrie 2008

Astazi veti avea ceva probleme in zona comunicarii si relatiilor cu cei din jur. Crezi ca trebuie sa-ti schimbi atitudinea pentru ca ceilalti sa-si schimbe parerea in ceea ce va priveste. Asta pentru ca nu sunteti multumit/a de felul in care va vad cei din jur.

Capricorn
20 octombrie 2008

Este o zi minunata pentru a va etala calitatile si aptitudinile, mai ales daca este vorba de un talent artistic. trebuie doar sa iesiti in fata, sa va exprimati liber, sa va expuneti punctul de vedere si sa aratati de ce sunteti in stare.

Varsator
20 octombrie 2008

Astazi gasiti obiecte pe care le-ati pierdut la un moment dat. Aveti grija la alimentatie pentru ca s-ar putea sa aveti probleme cu stomacul. va agitati prea mult in aceasta perioada, si acest lucru poate avea repercursiuni asupra starii fizice.

Pesti
20 octombrie 2008

Va doriti sa aveti o relatie serioasa cu cineva pe care sa va puteti baza in orice moment. Nu sunteti dispus/a sa acceptati compromisuri, insa simtiti nevoia de dragoste. s-ar putea sa exagerati in privinta atentiei pe care i-o pretindeti persoanei iubite.


 
Gaming Websites Servers
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 20 Octombrie
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024