Pro-Gamers Comunity
Main
Login
Registration
Thursday, 2024-04-25, 8:35 AMWelcome Anonim | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 21 Octombrie
Horoscop 21 Octombrie
kimimaroData: Tuesday, 2008-10-21, 5:26 PM | Mesaj # 1
Administrator
Grupa: Administrators
Mesaje: 367
Reputatia: 2
Statut: Offline
Horoscop zilnic - 21 octombrie 2008
20.10.2008.
BERBEC - MOBILITATE. Nu poti sta locului nici o clipa, mereu trebuie sa pleci pe undeva, incat nu vei fi gasit de doua ori in acelasi loc pe parcursul zilei sau cel care te cauta trebuie sa insiste mult pana da de tine pe undeva. Iti place miscarea, doresti sa calatoresti, chiar daca nu ai tu timp de relaxare pe parcursul acestor drumuri, dar sunt o reala incantare pentru tine, pentru ca te pun in legatura cu multi oameni.

TAUR - NEGLIJENTA. Fii atent cum manevrezi banii, astazi, pentru ca esti atat de distrat incat ai putea pierde tot ce ai in buzunar intr-o clipa de neglijenta. Ori cumperi ceva fara sa te uiti la pret, ca mai apoi sa-ti dai seama ca ai facut o afacere proasta, ori ramai lefter in cinci minute doar pentru ca nu poti rezista ispitei de a cumpara ceva mult dorit, dar nu neaparat si necesar. Nu mai esti tu cel pragmatic si priceput la bani, ci esti prea aiurit ca sa poti cheltui cu cap...

GEMENI - MALEABILITATE. Ai doua fatete diferite, si pe amandoua le arati in situatia cea mai potrivita. Esti sigur pe tine si increzator la serviciu, iar acasa si intre prieteni esti cald si sensibil. Aceasta capacitate de adaptare a firii tale in functie de loc si de anturaj este un atu pentru tine, deoarece asa nu risti sa te comporti aiurea in anumite medii. Ce-ar fi sa fii sensibil la serviciu si autoritar in fata iubitului? Nu vei avea prea mult succes, desigur...

RAC - RACEALA. Nu te mai intelegi la fel de bine cu un prieten vechi, de parca ati fi complet paraleli unul cu altul. Fiecare isi vede de lumea lui, de preocuparile lui, fara sa gasiti punctul comun care sa lege discutia. Nu mai stii cum sa discuti cu el, desi altadata il simteai mult mai aproape de tine, dar de data aceasta da impresia ca nu te mai vrea alaturi si ca vrea sa se indeparteze. Vei suferi daca il vei pierde, dar ii respecti alegerea... Poate vrea sa fie singur, poate vrea alti prieteni... dar tu?

LEU - INTIMITATE. Viata de familie este o bucurie, zbori spre casa dupa o zi dificila, pentru ca acolo te vor primi cei dragi cu bratele deschise. Capul familiei joaca un rol important in mentinerea unei atmosfere animate acasa, deoarece vine cu idei la care isi vor aduce contributia si ceilalti membri ai familiei. Discutati despre o renovare a locuintei sau despre un eveniment ce va va aduce tuturor fericire, atunci cand se va implini. Dragostea pluteste in aer oriunde esti tu!

FECIOARA - INADAPTARE. Te afli intr-un loc populat, in care iei legatura cu multe persoane, mare parte din ele complet necunoscute tie. E zarva si aglomeratie, ar trebui sa faci un efort sa-ti gasesti si tu locul tau, dar oricat te-ai stradui sa te adaptezi, simti ca nu apartii acestui mediu. Nu stii cum sa vorbesti cu lumea, ce subiecte sa ataci, de parca ti-ar fi complet straini. Ti-ar mai trebui cateva zile ca sa-i cunosti, pentru a gasi o cale de comunicare potrivita.

BALANTA - IMPLICARE. Esti obosit si, chiar daca ai in preajma persoane care nu fac nimic, ti-e putin jena sa apelezi la ele, de teama ca ar putea face totul de mantuiala. Ii invidiezi cand ii vezi ce veseli si relaxati sunt, cum pierd timpul pe prostii, pe cand tu nu-ti vezi capul de treburi, dar e mai bine sa te lipsesti de astfel de ajutoare, pentru ca ei sunt cu gandul in alta parte si mai mult te-ar incurca. Fa si tu un efort sa-ti termini repede munca, pentru a te bucura un pic de buna dispozitie pe care ti-o inspira

SCORPION - CARITATE. Fii prudent in tot ce este legat de bani si afaceri, pentru ca azi nu prea ai norocul de partea ta. Daca nu atragi bani, atunci sigur dai bani, pentru ca esti extrem de sensibil la nevoile altora, dorind sa ajuti pe cat poti. Nu inseamna ca faci mari gesturi filantropice sau crestinesti, dar simti nevoia sa dai din putinul tau unui om care trece prin momente dificile. Nici tu nu te recunosti cat de bun ai devenit...

SAGETATOR - SEDUCTIE. Succesul in iubire este asigurat, deci, daca azi ai vreo intalnire deosebita, nu vei avea nici un fel de problema in a-l cuceri pe cel care iti place. Degaji un sarm aparte care se va dovedi a fi elementul cheie in atractie si seductie, pentru ca iesi in evidenta extrem de usor doar cu o privire, un zambet, o miscare. Poti fi remarcat din prima clipa dintr-o mie, deci ochii celui care te atrage vor fi indreptati prioritar spre tine.

CAPRICORN - REZERVA. Cineva apeleaza la tine pentru a-i face un serviciu, dar nu prea ai dispozitia necesara pentru a sta la dispozitia lui. Ori ai alte treburi mai urgente, si trebuie sa le acorzi prioritate, ori simti ca ajutorul nu va avea nici un efect sau nici macar un multumesc nu ti se va oferi la final. Ai mari rezerve daca sa i te alaturi sau nu, dar daca intuitia ta iti spune ca celalalt doar profita, ar fi bine sa-l refuzi politicos.

VARSATOR - INVIDII. Iei legatura cu o persoana cu autoritate in fata ta, are o influenta anume, dar in loc sa te ambitioneze, mai mult te irita. Ii raspunzi agresiv pentru ca te enerveaza la culme atitudinea lui superioara de sef. Din orgoliu, nu vrei sa accepti ca ti-ar fi cu ceva mai presus si faci tot posibilul sa-l dai jos de pe piedestalul pe care s-a urcat, ori subminandu-i autoritatea, ori barfind pe seama ascensiunii sale in varf.

PESTI - CALATORII. Drumurile pe care le faci azi sunt relaxante si au rolul de a aduce stabilitate in viata ta. Ori vin vesti bune de departe, ori este nevoie sa pleci spre o alta localitate pentru a pune tara la cale alaturi de o persoana care are nevoie de tine acolo. Chiar daca faci drumuri lungi, nu te vor obosi, pentru ca vei sti sa iei din toate aceste deplasari doar partile placute, care te incarca pozitiv, fara sa te cramponezi in piedici inerente.


 
Gaming Websites Servers
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 21 Octombrie
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024