Pro-Gamers Comunity
Main
Login
Registration
Saturday, 2024-04-20, 4:31 AMWelcome Anonim | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 6 Octombrie
Horoscop 6 Octombrie
kimimaroData: Monday, 2008-10-20, 8:22 PM | Mesaj # 1
Administrator
Grupa: Administrators
Mesaje: 367
Reputatia: 2
Statut: Offline
Horoscop zilnic - 06 octombrie 2008
05.10.2008.
BERBEC - UN ECHILIBRU IN TOATE. Cand unele planuri nu merg tocmai bine, se gaseste imediat ceva in schimb care sa contrabalanseze balanta si sa nu aluneci spre depresie, cumva. Cand dragostea merge prost, iata ca vin banii, cand serviciul iti cauzeaza suparari, primesti o veste buna, deci nu dispera daca acum ti s-au inecat toate corabiile. Imediat apare colacul de salvare care sa te mentina pe linia de plutire!

TAUR - AFARA CU INGAMFATII! Cel mai greu ti se pare sa treci de infatuarea unora sau de atitudinea superioara cu care te trateaza unele persoane care se cred mai bune decat tine. Desi tu ai incredere ca faci bine ceea ce faci, cand vezi pretiozitatea sefilor sau mofturile colegilor, nu-ti mai arde de nimic. Nu te lasa influentat de tupeul unora! Ai si tu un cuvant de spus, deci ce-ar fi sa fii si tu mai curajos si sa arati ce stii?

GEMENI - LA BINE SI LA GREU. Intervii in momentul cel mai potrivit in viata unei persoane care trece prin momente dificile si il vei scoate, practic, dintr-o mare incurcatura. Ori ii oferi sfatul salvator care ii arata calea de iesire din criza, ori ii stai, pur si simplu, alaturi ca un prieten adevarat, ca sa-i arati ca se poate baza oricand pe tine. Daca el sufera, tu esti detasat si poti vedea mai clar decat el ce nu merge bine, ca sa-l poti sfatui ce sa faca.

RAC - VORBESTE! Comunicarea merge greoi, doar cu cei foarte apropiati reusesti sa fii mai degajat si sa le spui tot ce ai pe suflet. Daca, inca, te afli intr-un mediu cu persoane necunoscute, vei fi foarte tacut, incat ai putea lasa o impresie nu tocmai buna despre calitatile tale de comunicare. Fa un efort si vorbeste, pentru ca opinia ta trebuie sa fie auzita, chiar daca, momentan, nu gasesti forma cea mai potrivita pentru a te face inteles.

LEU - SAGEATA LUI CUPIDON. Iesi in evidenta in ochii celor de sex opus, incat ai putea cuceri usor inima oricui, fie ca esti, sau nu, disponibil pentru o noua iubire. Sa nu te mire ca descoperi azi alt gen de interes a celui din fata ta decat inainte. La aura luminoasa pe care o emani e si normal sa fii remarcat cu alti ochi... Viata sentimentala este in prim plan, avand acum ocazia de a-ti implini un vis frumos de iubire.

FECIOARA - INTRE PATRU OCHI. Casa ta degaja un aer special, de intimitate si liniste care prieste dialogului dintre parteneri sau dintre parinti si copii. Stati mai mult timp impreuna si discutati deschis chiar si cele mai intime probleme, descoperind ca era nevoie de aceste destainuiri. Va mai eliberati cu totii sufletul de povara, astfel incat sa nu mai planeze, peste casa voastra, nici indoiala, nici teama, nici incertitudinea.

BALANTA - CONTRASTE. Esti foarte contradictoriu in manifestari. Cand ar fi momentul sa iesi in fata si sa arati ce stii, te retragi in planul doi nesigur pe tine, iar cand ar fi bine sa taci, te dai in spectacol nu in cele mai favorabile lumini. Fii mai atent cum te comporti, adapteaza-te in functie de fiecare imprejurare, pentru ca nu trebuie sa te dai mare printre cei mici si nici sa dormi cand apare sansa ta de afirmare!

SCORPION - JOS MASCA! Daca unii incearca sa ti se bage pe sub piele ca sa obtina avantaje pe cai necinstite, pesemne ca ei nu stiu cu cine au de a face! Tu ai un fler cu totul special de a mirosi de la o posta profitorii si ipocritii, astfel incat sa nu le dai nici o sansa de a te pacali. Cu rabdare si detasare, ii vei tine la respect, fara sa le dai nici o satisfactie, deci trateaza-i cu indiferenta, ca si cum n-ar conta...

SAGETATOR - CU STANGUL. Cel mai bine ar fi sa nu incepi nimic astazi, pentru ca nu e un moment favorabil nici unui gen de initiativa. Mai asteapta o zi, doua, pana cand vor fi intrunite conditiile unui nou inceput. Daca totusi nu poti evita startul de astazi, fa in asa fel incat sa lasi lucrurile cu adevarat importante pe altadata, iar acum sa te ocupi de fleacurile premergatoare marii actiuni.

CAPRICORN - CAP LIMPEDE. Capul familiei joaca un rol decisiv astazi, pentru ca pe umerii lui apasa o problema capitala pentru toti. De el depinde drumul pe care veti merge mai departe si, pentru ca nu vrei sa intervii cu nimic – decat daca tu esti capul familiei – astepti docil sa iti exprime verdictul. Toti ai casei vor accepta supusi decizia luata. Daca tata a hotarat, e lege!

VARSATOR - CINE RADE LA URMA... Primesti o veste nu tocmai buna, care te lasa, pe moment, fara directie. Ti se pare a fi un esec, un final de drum fara sanse de redresare, si esti gata sa te lasi prada gandurilor negative cu tenta fatalista. Nu lua lucrurile asa in tragic, pentru ca ceea ce azi ti se pare a fi definitiv pierdut, maine s-ar putea dovedi a fi cel mai bun lucru care trebuia sa se intample. Nu trage concluzii pripite pentru o banala criza...

PESTI - CA UN FLUTURAS. Iubirea te face sa zbori, desi nu se poate vorbi azi de sentimente prea trainice. Esti predispus spre flirturi si escapade sentimentale fara consistenta, care iti fac placere, cum sa nu? Ca iese ceva de aici sau nu, aproape ca nu mai conteaza, si lasi flacara sa te arda de tot. La cat de vulnerabil esti acum sufleteste, te-ai putea indragosti lulea imediat, transformand o banala joaca in cea mai pasionala iubire.


 
Gaming Websites Servers
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 6 Octombrie
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024