Pro-Gamers Comunity
Main
Login
Registration
Saturday, 2024-04-20, 3:02 PMWelcome Anonim | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 7 Octombrie
Horoscop 7 Octombrie
kimimaroData: Monday, 2008-10-20, 8:22 PM | Mesaj # 1
Administrator
Grupa: Administrators
Mesaje: 367
Reputatia: 2
Statut: Offline
Horoscop zilnic - 07 octombrie 2008
06.10.2008.
BERBEC - LA COADA. Pierzi mult timp pe la institutiile de la care astepti diverse documente sau rezolvari oficiale. Peste tot faci ante-camera inainte de a ajunge sa stai de vorba cu un reprezentant legal, si aproape ca iti pierzi rabdarea sa tot astepti. Nu ar fi bine sa amani pe altadata, daca tot ai stat deja la coada, mai fa un efort si mergi pana la capat in demersurile acestei zile. Nu vei avea altadata mai mult timp decat astazi...

TAUR - SPIRIT CONDUCATOR. Cu un pic de efort, toate vor merge struna astazi si poti ajunge la rezultatul visat. Nu e usor, dar macar esti sustinut de un grup de colegi care are incredere in fortele tale si te impinge de la spate sa mergi mai departe spre ce ti-ai propus. Nu inseamna ca ei vor avea un rol concret in aceste actiuni, dar conteaza mult si stimulentele de pe margine. Daca tu esti liderul acestui grup, ceilalti te vor urma oriunde!

GEMENI - EMPATIE. Esti de mare ajutor unui coleg care a ajuns intr-un impas, din care nu gaseste, momentan, nici o iesire. Sfaturile tale il vor indruma, intelegerea ta il va alina, deci fii un bun prieten daca ai ocazia. Nu te gandi numai la tine, ci pune-te in pielea celuilalt care trece prin situatii dificile. Poare asa iti arati si tu recunostinta fata de cei care, altadata, te-au sprijinit in situatii similare. Fii mai intelegator si generos!

RAC - REVENIRI. Trecutul revine in actualitate printr-un eveniment care a avut un rol major in formarea ta, in copilarie. Poate treci prin locurile natale sau revezi un coleg de scoala, despre care nu mai stiai nimic de ani de zile, deci scoti la lumina ganduri de odinioara, relatii vechi, idei pe care le-ai abandonat candva, din diverse motive. Acum este vremea, sa pui in aplicare un plan de altadata care nu a avut sanse de reusita atunci. Acum are!

LEU - ALTUL MAI BUN. Nu mai reusesti sa te impui in fata lumii, ci iata ca ti-ai gasit nasul. Te afli in compania unei persoane mai mature, care impune prestanta si respect doar prin simpla sa aparitie, pe cand tu faci eforturi mari de a-l invinge, de a-l inlatura, de a-l ingenunchea... Nu-ti merge de data aceasta, nu mai esti la fel de sigur pe tine iar puterea si autoritatea ti-au mai palit. A venit un moment in care, vrei – nu vrei, trebuie sa recunosti ca esti depasit.

FECIOARA - CU OCHI DESCHISI. Se stie ca pui ratiunea pe primul loc in orice situatie, chiar si cand e vorba de iubire. Nu esti genul de om care isi pierde mintile cand se indragosteste subit, ci faci in asa fel incat sa-ti pastrezi mintea limpede, chiar si in cele mai pasionale momente. Esti un partener de nadejde, care gandeste fiecare pas alaturi de celalalt, care priveste in perspectiva cu atentie, fara a se lasa pacalit de emotii, de patimi sau de vorbe dulci. Iubesti, dar iubesti cu capul!

BALANTA - TRISTETE. Supararile cele mai mari ale zilei sunt legate de iubire, pentru ca partenerul iti cauzeaza unele deceptii pe care le treci greu cu vederea. Se pare totusi ca faci din tantar armasar, deoarece problema nu e deloc atat de grava pe cat o faci sa para, dar treci printr-un moment sensibil din punct de vedere emotional si ai tendinta de a le privi pe toate in negru. Cel drag nu ti-a acordat atentia dorita sau a uitat sa-ti spuna azi o vorba frumoasa si de aceea esti bosumflat!

SCORPION - LINISTEA DE DUPA. Dupa toate tensiunile, dupa certurile ivite la serviciu si nemultumirile intalnite la tot pasul, un singur loc te ajuta sa uiti de toate si sa te relaxezi: acasa! Vii inapoi in sanul familiei, dupa o zi grea, cu dorinta de a te elibera de griji, iar afectiunea cu care te inconjoara cei dragi pare sa fie cel mai dulce balsam. Cand vezi ochii copiilor indreptati spre tine si primesti imbratisarea celui drag, nici o suparare de peste zi nu mai conteaza.

SAGETATOR - ORI, ORI... Nu stii foarte clar ce sa pretuiesti mai mult: faptul ca ai niste bani cu care iti poti permite orice placere sau faptul ca esti iubit si ca ai o familie care tine la tine? Greu de spus, pentru ca uneori conteaza amandoua in egala masura, dar azi ai impresia ca esti obligat sa le asezi in balanta: banii sau iubirea? Tu decizi pe care dintre ele le asezi pe primul loc in lista ta de prioritati, dar decide cu mintea, nu cu sufletul!

CAPRICORN - NOROCOS. Un vis ti se implineste peste noapte, cand nu credeai ca ar fi posibil. Este o recompensa pe care o primesti fara sa te fi asteptat, deoarece, iata, succesul vine brusc, fara sa anunte nimic asemenea surpriza. Poti spune ca esti un om norocos, pentru ca drumul care ar fi dus la implinirea acestui vis, in alte imprejurari, ar fi fost mult mai lung, dar iata ca tie ti se ofera sansa cea buna chiar acum, fara sa mai astepti...

VARSATOR - STRES. Apropierea cu pasi repezi a unui eveniment incitant in viata ta creeaza o stare de surescitare greu de controlat, incat, din cauza stresului asteptarii, ai putea avea reactii agresive la cel mai mic impuls. Incearca sa fii mai calm, nu te enerva pe oricine doar pentru ca tu treci printr-o situatie ciudata. Ceilalti nu au de unde sa stie ce se petrece cu tine, si ar putea fi foarte deranjati de atitudinea ta nervoasa.

PESTI - DRUMURI AGITATE. Calatoriile sunt sursa principala de stres si nervi pe parcursul zilei, deci, daca trebuie sa pleci la drum, inarmeaza-te cu imensa rabdare, deoarece nu va fi usor sa faci fata provocarilor. Traficul poate fi infernal si conduci nervos, cei cu care te intalnesti la destinatie sunt dificili si nu te pot intelege sau nu mai ajungi deloc la statia terminus, din cauza unor planuri dejucate pe parcurs. Daca poti amana deplasarea pe altadata, ar fi mai bine!


 
Gaming Websites Servers
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 7 Octombrie
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024