Pro-Gamers Comunity
Main
Login
Registration
Thursday, 2024-03-28, 9:11 PMWelcome Anonim | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 11 Octombrie
Horoscop 11 Octombrie
kimimaroData: Monday, 2008-10-20, 8:18 PM | Mesaj # 1
Administrator
Grupa: Administrators
Mesaje: 367
Reputatia: 2
Statut: Offline
Horoscop zilnic - 11 octombrie 2008
10.10.2008.
BERBEC - CE-I IN MANA NU-I MINCIUNA! Nu poti sa te iei dupa oricine numai pe baza unor promisiuni sau vorbe in vant, ci astepti dovezi palpabile la tot ceea ce ti se spune. Ai patit-o altadata sa te bazezi pe niste angajamente nefondate si te-ai fript, de aceea acum nu mai crezi nimic pana nu vezi totul cu ochii tai. Chiar daca o faci pe Toma necredinciosul, vrei marturii incontestabile puse chiar sub nasul tau.

TAUR - DUPA PLATA, SI RASPLATA. Nu ai fost tratat corect intr-o situatie in care altul a avut mai mult de castigat, poate chiar pe seama ta, de aceea privesti foarte suspicios in jur, ca si cum toata lumea ar fi dusmanoasa. Nu exagera cu atitudinea ostila impotriva tuturor, pentru ca nu toti merita asemenea tratament din partea ta. Unii se poarta corect cu tine, chiar daca tie ti se pare ca sunt lipsiti de respect la adresa ta, dar recunoaste ca nici tu nu ai fost politicos cu unii.

GEMENI - ABUZIV. Nu te poti relaxa in compania unor prieteni care nu prea sunt atenti la problemele tale. Desi tu le povestesti numai partile negative ale vietii tale, esti de-a dreptul intrigat ca nimeni nu reactioneaza prin compasiune. Unii vor sa te ajute sa uiti, sa iti abata gandul de la necazuri, dar tu insisti sa te plangi intruna, ba chiar esti si suparat ca nu plang si ei alaturi de tine. Incearca sa te detasezi, macar in week-end, si sa nu impovarezi auzul prietenilor cu supararile tale.

RAC - UN EXEMPLU. Ai alaturi de tine o persoana deosebita, cu un caracter puternic, de la care ai multe de invatat. Daca il poti numi prieten, esti un om fericit, pentru ca nu toti au parte de asemenea ajutor la nevoie. El detine cheia multor probleme din viata ta, te poate sfatui pentru ca are multa experienta de viata, ca un parinte, ca un profesor, ca un model de urmat. El poate fi omul care te poate indruma in directia cea buna.

LEU - DISTRACTIE. E veselie in casa ta, zgomot, joaca, miscare, copii, deci poate fi o zi de-a dreptul placuta pentru toata lumea care iti este alaturi. E momentul perfect pentru o petrecere de succes, pentru o nuntaPlanifica-ţi nunta cu infomariaj.roGhid complet de nunta, pagina web personala, calculator buget, lista de sarcini, administrare lista invitati. Rasfoieste galeria noastra de poze si gasesti idei pentru nunta ta! sau aniversare in familie, la care toti se vor simti excelent, dar si tu joci un rol central in animarea atmosferei. Vei face in asa fel incat sa te imparti in mod egal intre toti cei prezenti si sa spui tuturor o vorba buna, ca o gazda ideala.

FECIOARA - DAI CU FLIT! Nu prea se poate discuta cu tine, esti inchis, rigid, incapatanat si nici nu vrei sa auzi parerile altora. O tii numai pe a ta, iar aceasta atitudine ostila si egoista nu-ti aduce prea multi prieteni prin preajma. Sa nu te miri ca, atunci cand vei dori sa vorbesti cu cineva, nu e nimeni alaturi, pentru ca tu i-ai trimis pe toti la plimbare. Daca te simti vinovat fata de un prieten care a fost jignit de raceala ta, acum e momentul sa-ti ceri scuze.

BALANTA - GREU DE SPUS... Esti prea timid ca sa-ti exprimi sentimentele in fata celui drag si ai dori sa inteleaga ce vrei sa-i spui numai prin telepatie, daca s-ar putea. Cum sa afle de iubirea ta pentru el daca nu spui nimic? Declaratiile de dragoste sau semnele de afectiune, sub orice forma ar fi expuse, sunt necesare intr-o relatie, deci nu astepta ca celalalt sa ghiceasca ce simti, ci spune-i! Oricat de greu ti-ar fi, apeleaza la vorbele dulci din dotare si destanuieste-I!

SCORPION - MAI BINE SINGUR. Cel care ar fi trebuit sa te ajute sa rezolvi cu bine o problema, se va dovedi a fi cel mai mare obstacol, pentru ca mai mult strica decat repara. Gandeste-te inainte de a apela la ajutoare din afara, mai ales de la persoane a caror seriozitate sau competenta lasa de dorit. Exista situatii in care interventiile altora mai mult te incurca, deci debaraseaza-te de sprijinul lor inainte de a strica totul...

SAGETATOR - IN FAMILIE. Nimic nu ti se pare mai imbietor decat un week-end in familie, alaturi de partenerul de viata si de copii. Impreuna, puteti petrece o zi minunata, in care iesiti la plimbare, vedeti un film, stati mai mult de vorba sau mergeti intr-o vizita, ca o familie unita si fericita. Relatia de cuplu merge excelent, legatura dintre parinti si copii arata foarte bine, deci ar fi pacat sa nu va oferiti unii altora mai multa atentie intr-o zi atat de frumoasa!

CAPRICORN - MOMENT DE VARF. Chiar si banalul acestei zile poate fi pe placul tau, tocmai pentru ca nu apare nimic nou in program care sa te scoata din comoditate. Ziua poate deveni perfecta doar daca ai alaturi de tine o anumita persoana care te poate face fericit, fie ca e vorba de copilul tau, de partenerul de suflet sau de cineva anume care joaca, in acest moment, rolul principal. Din monotonia zilei, se poate ivi ceva cu totul special care te incarca de energie.

VARSATOR - SANSA RATATA. Norocul nu ti se ofera de prea multe ori, deci, daca apare in calea ta o sansa rara, nu te gandi prea mult ci profita imediat de ocazie. Chiar daca azi pare sa fie o zi cu oportunitati dintre cele mai bune, momentul culminant te cam prinde pe picior gresit si nu vei sti ce sa faci cu norocul. I-ai putea da cu piciorul doar pentru ca pui prea multe intrebari sau amani totul pe maine... Dar maine va fi prea tarziu!

PESTI - GENERATII. Certurile apar din te miri ce, dar tensiunile se resimt mai ales intre tati si fii sau intre frati de varste diferite. Degeaba incerci sa aplanezi conflictul, aducandu-i pe cei doi fata in fata, la negocieri, pentru ca fiecare o tine pe a lui si ridica tonul fara motiv, eventual chiar impotriva ta! Cei mai tineri au impresia ca le stiu pe toate si insista ca au dreptate in fata celor cu mai multa experienta de viata, care nu se lasa, nici ei, mai prejos.


 
Gaming Websites Servers
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 11 Octombrie
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024