Pro-Gamers Comunity
Main
Login
Registration
Saturday, 2024-04-20, 10:45 AMWelcome Anonim | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 12 Octombrie
Horoscop 12 Octombrie
kimimaroData: Monday, 2008-10-20, 8:17 PM | Mesaj # 1
Administrator
Grupa: Administrators
Mesaje: 367
Reputatia: 2
Statut: Offline
Horoscop zilnic - 12 octombrie 2008
11.10.2008.
BERBEC - SI ALB, SI NEGRU. Nu stii cum sa te comporti astazi, deoarece ai parte si de bune si de rele in acelasi timp. Exista aspecte de care esti mandru si pe care simti nevoia sa le arati lumii cu emfaza si bucurie, pe cand alte detalii ai vrea sa ramana ascunse, pentru ca nu te onoreaza. Incearca sa recunosti deschis ce nu merge bine, nu le tot ascunde sub covor, pentru ca viata nimanui nu este o perpetua fericire. Ca oricine, si tu ai parte de toate...

TAUR - SFATURI INTELEPTE. Esti trist, impovarat de tot felul de griji carora nu le gasesti solutii si ai nevoie de sfaturi. Exista cineva in preajma ta care te asculta si iti ofera un ajutor moral de nadejde, deci fii atent la sfaturile sale, deoarece se bazeaza pe o lunga experienta de viata si de situatii similare depasite cu succes. Un parinte, un frate mai mare sau un prieten matur iti va arata o cale ce merita urmata chiar de maine.

GEMENI - IN LUME. Prietenii sunt cea mai mare placere a zilei, pentru ca abia astepti sa te vezi cu ei, sa iesi intr-o excursie cu ei sau sa petreci cateva ore la o cafea, cu acestia. Discutiile sunt tonice, comunicarea merge usor, pentru ca se stie ca unul din talentele tale de baza este legat de relationarea cu ceilalti. Cine te are astazi in anturaj, e un om fericit, pentru ca ai pentru toti o gluma si o vorba buna.

RAC - DORURI MULTE. Gandul ti-a ramas undeva in timp, in trecut, la o vreme cand erai ocrotit, fericit, rasfatat de gesturile de tandrete ale unor persoane dragi. Poate ai ocazia de a reinvia ceva din emotiile de odinioara, revenind la acele timpuri sau regasind ceva din atmosfera acelei perioade demult apuse. Dorul e imens, pentru ca iti lipseste mult senzatia placuta de atunci, dar poti readuce la lumina amintirile frumoase.

LEU - RACEALA IN CUPLU. Il privesti pe cel drag cu suspiciune, si creezi, pe seama cuvintelor sau gesturilor sale, tot felul de scenarii negativiste, cum ca nu te mai iubeste, sau ca nu mai este alaturi de tine cu adevarat, dar uiti ca cel capricios, astazi, esti chiar tu. Daca ii retezi fiecare tentativa de apropiere si il tii la respect, cu critici si acuze nefondate, e si normal, la un moment dat, sa te ocoleasca. Fii deschis spre dialog!

FECIOARA - NU ACUM! Chiar daca azi ai chef de actiune, nu e momentul potrivit sa incepi ceva nou. Daca ai putea amana initiativele pe altadata, ai fi mult mai castigat, pentru ca nu ai consuma inutil timp si energie pentru ceva ce nu poate avea un rezultat favorabil in final. Multe planuri care incep azi nu au sorti de izbanda, deci ce-ar fi sa lasi totul pe maine. Nu e vreo superstitie la mijloc, ci doar auspiciile zilei nu sunt prea bune pentru o activitate noua.

BALANTA - CONSULTANTA. Ai o multime de sarcini de dus la indeplinire zilele acestea si, pentru ca singur ti-ar fi greu sa le rezolvi pe toate, ar fi bine sa te gandesti de pe acum, inainte de a incepe, la cine poti apela la nevoie. Exista intotdeauna persoane gata sa te sprijine in ceea ce vrei sa faci, iar unele din ele sunt chiar pricepute, deoarece au trecut si ele, candva, prin aceleasi situatii. Inainte de toate, ar fi bine sa ceri alte pareri de la prieteni si rude.

SCORPION - PLAN REALIZABIL. Ai un mare vis in gand si il vezi deja, cu ochii mintii, cum se cladeste pas cu pas. Mai e cale lunga pana ce se va realiza, dar ai convingerea ca mergi in directia cea buna. De fapt, cei care te sustin sunt cea mai buna dovada ca ceea ce vrei sa atingi este realizabil. Daca nu ai avea aliati sau sustinatori, ai cadea pe ganduri si ai analiza lucrurile mult mai atent, ca nu cumva sa vaslesti spre o tinta utopica.

SAGETATOR - AVERTISMENTE. Tu esti principalul obstacol in planurile incepute, pentru ca ai ajuns intr-un punct in care nu mai ai incredere in nimic. Totul sta pe loc, dar nici nu faci vreun efort pentru a urni caruta impotmolita. Ai mari rezerve cu privire la ceea ce urmeaza sa se intample si iti este teama sa mergi mai departe, pentru ca intuitia te avertizeaza cu privire la un posibil risc. Daca presimti ca nu e tocmai bine ceea ce faci, mai bine ia o pauza.

CAPRICORN - TAM-NESAM. Ceva neprevazut te scoate din linistea duminicala si iti da peste cap toate planurile. Nu te poti bucura de o zi linistita, de odihna sau lene, pentru ca te trezesti in fata unei provocari cu un factor mare de risc, care nu te lasa in pace pana nu te ocupi de ea prioritar. Daca aveai in plan o plimbare sau o vizita la rude, uita de ele, pentru ca altceva iti cere atentie, chiar daca nu-ti face nici o placere...

VARSATOR - SUS/JOS. Neatentia poate strica multe, deci nu lasa nimic la voia intamplarii, nici macar acele aspecte pe care le consideri neglijabile. Nici nu stii cum un astfel de detaliu nesemnificativ iti poate da peste cap toate planurile, tocmai pentru ca ai crezut ca nu merita sa te ocupi de el. Esti cam aerian, nu ai pareri constante de la o ora la alta, de aceea lumea va spune despre tine ca esti capricios, ca ai toane si nu te mai intelege nimeni.

PESTI - MENTAL ALERT. Mintea iti merge brici, calculezi cu repeziciune, acumulezi informatie prin studiu dintr-o privire si tot ceea ce spui se bazeaza pe fapte reale, adunate din carti pe care nimeni nu le poate contesta. Esti foarte preocupat de latura intelectuala a vietii, pregatit sa inveti ceva nou sau sa impartasesti din cunostintele tale altora mai tineri, nepregatiti in domeniul tau de referinta. Spui ceea ce stii si... stii ceea ce spui!


 
Gaming Websites Servers
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 12 Octombrie
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024