Pro-Gamers Comunity
Main
Login
Registration
Tuesday, 2024-04-16, 10:42 AMWelcome Anonim | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 13 Octombrie
Horoscop 13 Octombrie
kimimaroData: Monday, 2008-10-20, 8:16 PM | Mesaj # 1
Administrator
Grupa: Administrators
Mesaje: 367
Reputatia: 2
Statut: Offline
Horoscop zilnic - 13 octombrie 2008
12.10.2008.
BERBEC - PUNCT SENSIBIL. Desi dai dovada de un calm imperturbabil intr-o situatie care, pe altul, il sensibilizeaza profund, pana la lacrimi, vei demonstra ca, in imprejurarile date, atitudinea ta rece este mult mai constructiva. Poti sa-ti pastrezi detasarea in timp ce toti cei din preajma ta sunt vulnerabili la orice impuls afectiv. Cineva trebuie sa ramana lucid in situatii fragile, deci de ce nu ai fi tu acela?

TAUR - TAINE. Ai o discutie intre patru ochi cu un coleg si pastrati fiecare secretul destainuirilor. Tot ceea ce s-a spus va va fi de ajutor amandurora, ca atare e mai bine sa nu afle nimeni ce ati vorbit. Planurile cu o oarecare tenta secreta sunt favorizate astazi, ca atare nu trebuie sa bati toba pe la toti despre ceea ce ai aflat, ca sa nu-l superi nici pe colaboratorul tau, care a avut incredere in discretia ta, cat si ca sa poti pune in practica, fara obstacole, ceea ce ati planuit.

GEMENI - MULTA DESCHIDERE. O zi excelenta, in care te bucuri sincer de reusitele altora si primesti si tu, la randu-ti felicitari, pentru realizarile proprii. Exista un schimb deosebit de ganduri bune si vorbe frumoase intre tine si restul lumii, si nu se resimte nici o urma de invidie sau de rautate in anturaj. Cei care se bucura pentru tine astazi sunt sinceri si iti vor binele, deci povesteste-le cu incredere ceea ce ai pe suflet.

RAC - SPRIJIN NECONDITIONAT. Viata de familie este frumoasa, armonioasa, luminoasa, si se bazeaza pe sprijin reciproc si multa intelegere. Orice i-ai spune partenerului, fie ca e vorba de bucurii sau de griji personale, va gasi un ecou in sufletul lui si se va implica trup si suflet in ceea ce te preocupa. Vezi cum intervine fara sa ii ceri si face tot posibilul sa te ajute. Si tu ai face la fel pentru el, pentru ca, in familie, nu trebuie sa ceri ajutorul. Ti se da de la sine!

LEU - ECHILIBRU. Mult asteptatul raspuns vine chiar azi, deci ti se ia o piatra de pe inima. Ai scapat de un stres, pentru ca stateai ca pe ghimpi, nestiind foarte clar ce se petrece sau incotro te indrepti. Odata lucrurile revenite la normal, te poti si tu relaxa, deoarece nu aveai parte de nici o clipa de liniste tot stand cu ochii pe telefon cu speranta vestii mult dorite. Echilibrul poate reveni in multe planuri care te-au dezamagit inainte.

FECIOARA - DRUMURI LUNGI. Calatoriile de azi sunt obligatorii si nu le poti amana, dar nu te astepta sa mearga struna. Pot aparea intarzieri enervante pe parcurs, ca atare, daca trebuie sa ajungi la destinatie la ora fixa, ia-ti o rezerva de timp ca sa fii sigur ca sosesti conform planului. Deplasarile au un oarecare scop financiar, pentru a intra in posesia unor bani sau pentru a achita o factura urgenta.

BALANTA - SUSPICIUNE. Ceva lipseste din relatiile pe care le ai cu ceilalti, o anume apropiere sau deschidere sufleteasca, pe care tu pui mare pret. Nu poti spune ca cei cu care stai de vorba azi iti sunt prieteni de suflet, chiar daca ei ti se baga pe sub piele ca sa te cucereasca. Nu ei sunt oamenii in care te poti increde, de aceea ii tratezi cu o amicitie politicoasa, dar distanta. Nu pentru ca nu ai avea nevoie de prieteni, ci pentru ca nu crezi ca ei ti-ar putea sta alaturi mult timp.

SCORPION - REACTII AGRESIVE. Parca toti au ceva cu tine astazi, incat e normal, la un moment dat, sa rabufnesti si tu. Dai piept numai cu certuri, cu scandaluri, cu nervi intinsi la maximum, si prezenta ta se pare ca irita pe toata lumea. Culmea, de data aceasta nu esti tu marul discordiei, nu tu torni gaz pe foc, pentru a declansa razboiul, ci tu esti tinta lovitorilor celor din jur. Oare cat poti suporta? Nu prea mult, pentru ca nu esti genul de om care tace...

SAGETATOR - OBLIGATORIU. Sacrificiile zilei se masoara in bani, ceea ce e mult mai suportabil decat sa platesti cu alte valori mult mai pretioase. Trebuie sa dai o anumita suma de bani, dar fara nici o placere, nu pentru tine, ci ca o sanctiune, ca o plata obligatorie pentru o greseala comisa. Vei regreta acesti bani, pentru ca tare ai fi avut nevoie de ei, dar nu poti evita situatia aceasta neplacuta. Deschizi portofelul, platesti si... taci.

CAPRICORN - RITM CRESCUT. Se apropie niste evenimente care declanseaza in tine o oarecare agitatie. Poate este o agitatie constructiva, ce se traduce prin nerabdare, bucurie, entuziasm, elan, dar poate sa te faca sa si gresesti, pentru ca sari peste unele etape. Nu te avanta atat de tare la primele semne, mai ai de parcurs multe etape pana la rezultatul promis, deci ce rost sa te grabesti? Ia-o incet, motivat de ceea ce se apropie, dar fara sa exagerezi cu viteza!

VARSATOR - RUPTURA. Nu suporti minciuna, de aceea vei reactiona foarte dur fata de cei pe care ii prinzi cu cioara vopsita. Esti gata sa rupi orice relatie cu cel care iata, se dovedeste a fi un mare mincinos, dar nu ar trebui sa fii totusi atat de transant in decizii. Da-i sansa de a se explica sau de a repara situatia si abia dupa ce descoperi care este adevaratul sau caracter, ia masurile de rigoare. Daca a apelat la minciuna doar ca sa nu supere pe cineva?

PESTI - LA DRUM! Esti trimis in delegatie in interes de serviciu sau esti toata ziua pe drumuri cu treburi profesionale foarte importante de adus la zi. Nu deplasarile in sine te intereseaza, ci oamenii pe care ii intalnesti pe parcurs, deoarece poate fi vorba de persoane cu care iti face placere sa discuti sau de la care ai multe de invatat. Pleci la drum cu placere, chiar daca ai fi avut si alte treburi de rezolvat in acest timp.


 
Gaming Websites Servers
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 13 Octombrie
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024