Pro-Gamers Comunity
Main
Login
Registration
Saturday, 2024-04-20, 1:17 PMWelcome Anonim | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 15 Octombrie
Horoscop 15 Octombrie
kimimaroData: Monday, 2008-10-20, 8:15 PM | Mesaj # 1
Administrator
Grupa: Administrators
Mesaje: 367
Reputatia: 2
Statut: Offline
Horoscop zilnic - 15 octombrie 2008

BERBEC - SFATURI PRACTICE. Cu putin ajutor din afara, vei putea duce la capat ce ai inceput. Totul e sa nu renunti la idee doar pentru ca vezi ca nu inainteaza conform asteptarilor initiale. Cu calm, cu rabdare, dar si cu sfaturi de la ceilalti, lucrurile vor evolua foarte repede. Cand nu gasesti iesirea din impas, nu intra in panica. Povesteste problema celui de langa tine si cere-i un sfat. El priveste lucrurile mai detasat decat tine si vede ce trebuie facut.

TAUR - PUTINA DETASARE. Cariera ta a ajuns intr-un punct sensibil, in care simti ca nu mai evoluezi. Daca esti genul de om comod si rabdator, care poate astepta oricat sa se urneasca iar lucrurile, nu te va deranja acest ragaz, dar daca aveai planuri mari de atins si piedicile nu te lasa, aceste oprelisti ti se vor parea deranjante. De fapt, cineva mai matur te trage de maneca si nu te lasa sa inaintezi. Detaseaza-te de miezul problemei si vezi unde gresesti!

GEMENI - CALM SI MONOTON. Linistea acestei zile, lipsa de evenimente, banalitatea iti sunt pe plac, pentru ca asteptai si tu o iesire din ritmul infernal in care ai fost o perioada. Te poti relaxa, te rupi de tot ceea ce te-a tinut in priza si te bucuri de lucrurile marunte ale vietii. Mai stiai ca exista si ele? Se pare ca nu, deci redescopera fleacurile de zi cu zi pe care le-ai neglijat din cauza unei vieti trepidante. De cand nu ai mai mers la piata? De cand nu ai mai stat de vorba cu vecinii? Fa-o acum!

RAC - LIMITE STRICTE. Daca vrei sa duci mai departe un anumit plan, trebuie sa respecti intocmai niste reguli. Nu ai voie sa urmezi caile proprii, ci iti sunt impuse de sus, de legi scrise sau nescrise ale locului. Tot ce trebuie sa faci e sa te informezi ce anume se asteapta de la tine si sa te conformezi. Orice abatere de la norme, de la reguli, de la limitele impuse ar putea atrage sanctiuni asupra ta si nu vrei sa-ti strici reputatia cu vreo greseala.

LEU - NOUTATE. Daca vrei sa incepi ceva nou, ar fi mai bine sa te eliberezi complet de sarcinile tale de acum. Unele se apropie de final, deci, dupa ce vei pune punct definitiv, te vei simti liber sa te apuci de ceva nou, dar nu porni o alta cale daca una veche inca nu e incheiata, altfel te vei incurca de atatea treburi. Ca este un final dorit sau impus de imprejurari negative, tot e bun, pentru ca ai calea deschisa spre altceva.

FECIOARA - FANTEZIE. Esti un romantic incurabil, visele tale de iubire sunt atat de inalte, incat nici tu nu mai ajungi la ele. De la un banal zambet, tu deja creezi povesti de iubire, de la o intalnire oarecare, tu deja visezi casatorie. Dar nu cumva te lasi furat de iluzii? Nimic din ceea ce ti-a spus persoana iubita nu a dat de inteles tot ceea ce inima ta infloreste atat de frumos, deci revino cu picioarele pe pamant inainte de a cadea, iar, de la inaltimea imposibilelor tale vise.

BALANTA - CALM! Esti cam nervos si nu reusesti sa-ti pastrezi calmul si diplomatia, de altfel proverbiale, cu care ai fost inzestrat. Pentru ca iti pierzi cumpatul foarte usor, vei vedea in ochii rivalului tau o anume satisfactie, pentru ca are impresia ca te-a invins. Abtine-te de la replici dure sau contra-atacuri, pentru ca rivalul tau exact asta asteapta de la tine. Cea mai buna arma ar fi indiferenta, nu violenta. Abia atunci ai avea asupra lui avantaj in lupta!

SCORPION - START. Incepi un drum nou cu mult entuziasm, visand la perspective incantatoare. De fapt, altcineva te-a atras in aceasta noua aventura, nu este initiativa ta, dar te-a convins, cu povestile sale palpitante, sa i te alaturi. Totusi, ca un Scorpion pur sange, ce esti, nu vei accepta sa fii un simplu asociat sau colaborator, ci te vei implica si mai serios daca ai ocazia de a prelua conducerea acestui proiect. Doar asa vei avea satisfactii depline.

SAGETATOR - ECHILIBRARE TARDIVA. A sosit timpul sa redresezi o problema care nu a mers bine candva. Arunca o privire inapoi la ceea ce te-a dezechilibrat in trecut si treci in revista, acum, greselile. Acum ai solutii la problemele de atunci, totul e sa ai curajul sa infrunti esecul de odinioara. Daca te tot faci ca l-ai uitat, lucrurile nu se vor mai repara niciodata. Or, acum ai sansa de a reconstrui podul daramat odata...

CAPRICORN - AMANARI. Rezista ispitei de a cheltui, pentru ca banii pe care esti acum gata sa ii investesti, iti vor fi de mai mult folos peste cateva zile. Pe de alta parte, rezultatele financiare ale unei activitati depuse mai demult pot ajunge abia acum la tine, desi ai asteptat multa vreme acest moment. Tot ce tine de bani implica variabila „timp", fie ca e vorba de necesitatea de a amana unele plati sau de a intra, ceva mai tarziu, in posesia unor bani restanti.

VARSATOR - PRIMUL! Succesul te alege chiar pe tine dintr-un grup mai numeros, deci nu sta in umbra cand se iveste ocazia de a te evidentia. Este sansa ta de afirmare, cand ii poti lasa in urma pe colegii sau rivalii tai. Nu te gandi sa imparti succesul cu ceilalti, fii un pic mai egoist fara sa tragi dupa tine un intreg alai de colaboratori. De data aceasta este numai reusita ta: mandreste-te cu ceea ce ai realizat, chiar daca ai fost sprijinit si de altii.

PESTI - SUNA UN PRIETEN! Cere si ti se va da, deci nu astepta ca ceilalti sa-si dea seama ca ai nevoie de sprijin. Da un telefon acelei persoane care detine cheia problemei tale, chiar daca esti timid si nu indraznesti. Vei fi mult mai mandru de tine dupa ce problema de acum se va fi rezolvat datorita curajului tau de a apela la ajutoare din afara. Sunt suficiente persoane in preajma ta la care ai putea apela, deci lasa emotivitatea deoparte.


 
Gaming Websites Servers
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 15 Octombrie
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024