Pro-Gamers Comunity
Main
Login
Registration
Wednesday, 2024-04-17, 0:08 AMWelcome Anonim | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 18 Octombrie
Horoscop 18 Octombrie
kimimaroData: Monday, 2008-10-20, 8:10 PM | Mesaj # 1
Administrator
Grupa: Administrators
Mesaje: 367
Reputatia: 2
Statut: Offline
Horoscop zilnic - 18 octombrie 2008

BERBEC - PRIETENOS. Pui la cale o escapada de week-end alaturi de prietenii tai si iti plac ideile celorlalti, pentru ca sunt nastrusnice, indraznete si foarte amuzante. Abia astepti sa faceti, impreuna, ceea ce acum discutati in detaliu, si va distrati deja numai cand va ganditi la cum se vor intampla toate. Totusi, azi nu esti prea atent la activitati de echipa, deci nu vei fi un tovaras de nadejde in cazul in care trebuie sa lucrezi alaturi de un grup de persoane.

TAUR - USURATIC. Spui lucruri in gluma, fara sa te gandesti la consecinte si faci declaratii in care nici nu crezi, dar chiar daca tu le spui doar ca sa scapi dintr-o situatie neplacuta, ai grija ca celalalt s-ar putea sa ia de bune spusele tale si sa se increada in tine. Esti predispus la greseli si minciuni minore, doar ca sa spui si tu ceva, dar care pot crea o impresia falsa altei persoane, care s-ar putea baza pe declaratiile tale. Nu se poate tine cont de promisiunile tale azi...

GEMENI - SACRIFICII BANESTI. Banii iau calea unor cheltuieli care nu-ti convin deloc, dar nu le poti evita. Platesti pentru ca esti strans cu usa, un fel de sanctiune sau datorie fara de care nu poti depasi un impas, o taxa obligatorie, un pret de platit, deci trebuie sa deschizi portofelul si sa platesti, cu un gust amar si cu un regret in suflet. Ai fi avut planuri mult mai interesante cu acei bani si cand ii vezi cum se duc acum pe apa sambetei, suferi dupa ei.

RAC - PESIMISM. Nu esti multumit de rezultatele acestei zile, ai impresia ca bati pasul pe loc si nimic nu-ti iese si tot efortul tau este in zadar. Daca vezi ca nu faci nici un pas in plus, ia o pauza si ocupa-te de aceste activitati altadata, dupa ce te vei fi odihnit si detasat de starea psihica negativa ce te paste acum. Grijile sunt mari, nici nu dormi noaptea tot gandindu-te cum sa le descurci tu pe toate, dar nu cumva exagerezi un pic gravitatea lucrurilor?

LEU - COT LA COT. Ai ceva de rezolvat acum, dar nu te simti in stare sa te apuci de treaba. Spune-i partenerului tau ce te doare si vei vedea ca va prelua pe umerii lui jumatate din efortul tau. Te vei simti mult mai bine sustinut de persoana iubita si cand il vezi pe el atat de implicat, un sustinator infocat al viselor tale, parca mai capeti si tu curaj si energie in plus. In doi, totul va merge mai bine iar drumul pana la succes va parea mult mai scurt!

FECIOARA - LA VARF. Ai ajuns intr-un punct de apogeu al activitatii depuse si ori deja culegi roadele mult sperate, ori primesti o garantie ca acestea sunt foarte aproape! Ai motiv sa sarbatoresti, faci cinste celor dragi pentru reusita ta si esti de-a dreptul incantat de realizarea ta. Nu mai este doar un vis, ci un fapt concret, in fata ta, pe care te baza o perioada lunga de timp. Succesul acestei zile va avea consecinte pentru o perioada mai indelungata, nu e doar un succes de moment!

BALANTA - AFARA DIN BANAL! Ai prea multa energie ca s-o consumi pe fleacuri, deci nu te irosi in banale discutii cu vecinii, in plimbari pana la supermarket sau vizionand neinteresante emisiuni tv. Fa ceva care sa-ti dea satisfactie, nu doar sa te faca sa pierzi timpul fara rost. Cu cheful de actiune pe care il ai acum, ai fi capabil de o mare reusita, totul e sa invingi banalul care te inconjoara. Vrei ceva deosebit? Creeaza-ti singur ocaziile!

SCORPION - EGOISM. Nu te simti bine nici intre prieteni, ai ceva pe suflet ce nu te lasa sa te relaxezi si pe chipul tau nu se schiteaza nici un zambet. Oricat ar incerca unii sa te ajute sa te destinzi, tu parca te inchizi si mai tare, ba mai retezi si altora tot cheful de distractie, abordand o atitudine rigida, rece, ostila. Daca ai probleme, retrage-te in lumea ta, fara sa le strici altora distractia, pentru ca faci dinadins sa vada toti ca tie nu-ti convine nimic.

SAGETATOR - HAPPY-END. Ca prin minune, un capitol se incheie brusc in viata ta si totul se termina cu bine. Nici nu sperai asemenea final fericit, dar daca tot s-a intamplat, te poti relaxa si tu, ca dupa o perioada de mare stres. Norocul nu aduce numai surprize si noutati, ci si finaluri de etapa, pe care le accepti cu inima deschisa ca pe o mare usurare. Vei fi atat de multumit ca totul s-a sfarsit, ca vei uita imediat cele intamplate anterior.

CAPRICORN - SOLUTII DE MOMENT. Cauti o scapare, o portita legala care sa te scoata din impas, iar aceasta poate veni de undeva chiar azi. Poate nu e chiar ceea ce ai asteptat, poate nu e cea mai cinstita solutie, dar, pentru moment, tot e ceva, pentru ca restabileste un echilibru pe care il credeai definitiv pierdut. Rezolva totul acum, cu ce ai la indemana, si mai apoi, cand vei avea timp de analize si studii serioase, vei sapa dupa alte gaselnite... mai corecte.

VARSATOR - DESPARTIRI. Riscul de a strica o relatie intr-un acces de furie este major, deci fii atent ce spui celui din fata ta, pentru ca o banala contradictie ar putea semna condamnarea la moarte a prieteniei voastre. Se pot spune vorbe grele, se fac afirmatii greu de iertat, deci nu continua dialogul daca vezi ca incepe sa denatureze in cearta. Un cuvant mai mult si bum, a sarit in aer butoiul cu pulbere! Unul din voi trebuie sa cedeze, de ce nu tu? Asa poti sa salvezi o legatura ce parea frumoasa candva!

PESTI - LIPSURI. Pentru ca azi nu ai suficienti bani, te simti sarac dintotdeauna, dar nu exagera cu vaicarelile, pentru ca nu e asa de grav pe cat vrei sa creada lumea. Te plangi prea mult, spui tuturor cat de greu o duci, dar crezi ca te asculta cineva? Daca te-ai uita putin in jur, ai vedea ca altii o duc mai rau decat tine si nu fac atata tam-tam pe seama saraciei lor. Discutati fata in fata despre lipsa banilor, dar cu detasare, fara a face din asta o tragedie!


 
Gaming Websites Servers
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 18 Octombrie
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024