Pro-Gamers Comunity
Main
Login
Registration
Friday, 2024-03-29, 12:37 PMWelcome Anonim | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 19 Octombrie
Horoscop 19 Octombrie
kimimaroData: Monday, 2008-10-20, 8:08 PM | Mesaj # 1
Administrator
Grupa: Administrators
Mesaje: 367
Reputatia: 2
Statut: Offline
Horoscop zilnic - 19 octombrie 2008

BERBEC - IMPAS. Are loc un eveniment cu o conotatie speciala, dar nu una pozitiva. Esti ingrijorat de situatia actuala si pesimist pentru cea viitoare, de aceea esti gata sa aluneci intr-o pasa proasta, periculoasa pentru psihicul tau. Nici timpul care trece nu tine cu tine, iar orele se scurg intr-un ritm care nu te avantajeaza: prea repede in cazul in care ai avea nevoie de un ragaz, sau prea lent in cazul in care visezi sa scapi mai repede.

TAUR - DISTRAT. Esti vesel, lipsit de griji, ca si cum nu ti-ar pasa de nimic, iar aceasta atitudine usuratica nu te pune intr-o lumina buna in ochii unora. Prin aceasta veselie aparenta, dai senzatia ca nu te concentrezi la nimic sau ca nu esti un om de incredere, or, pentru tine nu e decat o manifestare a libertatii spiritului si a dorintei de distractie. Nu poti intelege de ce unii nu te accepta asa cum esti, ci vor de la tine sa fii sobru, ca un om mare. Copilul din tine inca se joaca!

GEMENI - RAMAS BUN. Relatiile sentimentale sunt dezavantajate astazi, incat se poate ajunge la despartiri dureroase sau cel putin la decizii drastice prin care modul de a comunica intre parteneri trebuie sa se schimbe. Nu vei mai iubi la fel de azi inainte, ori te indrepti spre alt partener, spunand adio trecutului, ori ii impui persoanei iubite unele masuri ultimative care, daca nu sunt respectate, pot duce, mai tarziu, la o separare. Uneori o ruptura este mai buna, deoarece aduce linistea.

RAC - CHELTUIALA. Deplasarile de week-end, chiar daca aduc liniste in sufletul tau, nu sunt tocmai ieftine, deci gandeste-te bine, inainte de a pleca la drum, daca iti permiti aceasta calatorie. Chiar daca pleci cu o anumita suma de bani la tine, este posibil sa apara, pe parcurs, situatii neprevazute care sa te oblige sa umbli iar la portofel, astfel incat nu vei mai avea nici o placere sa te plimbi, ci mai bine ai fi ramas acasa. Poate masina este cea care consuma bani suplimentari.

LEU - DEMASCARE. Ai un fler cu totul aparte de a-i tine la respect pe oamenii care nu merita increderea ta. Ii mirosi de la o posta, stii ca au intentii negative, pentru ca te lingusesc, apeleaza la vorbe pompoase si neadevarate pentru a te aburi putin. Si el stie ca-ti plac laudele, si nu face economie de vorbe mari, doar-doar te atrage in plasa lui. Dar de data aceasta simti cand omul spune laude sincere sau cand minte pentru a te atrage in capcana.

FECIOARA - RAUTATI. Cineva spune vrute si nevrute si face o remarca la adresa ta de-a dreptul jignitoare. Chiar daca nu e o persoana atat de importanta incat sa pui pret pe ceea ce a spus, totusi te doare ce ai auzit si pui la suflet. Ii porti pica pentru tupeul de a-ti fi spus in fata un aspect neplacut, dar incepi sa te gandesti din ce in ce mai serios daca nu cumva - la furie - a spus, de fapt, un adevar... Analizeaza la rece, daca are dreptate, dar nu suferi pentru o vorba in vant, daca nu e reala!

BALANTA - INITIATIVA. A sosit timpul sa pui in aplicare o idee pe care o ai in minte de multa vreme, dar nu ai vrut sa-i dai startul decat dupa ce ai fost complet sigur ca este o idee geniala. Ai acum si strategia la nivel teoretic, si energia la nivel fizic pentru a initia un proiect de zile mari, care te va consuma foarte mult, dar care iti va aduce imense satisfactii. Numai de tine depinde sa-l transformi intr-un succes, pentru ca, de data aceasta, tu centrezi, tu dai cu capul!

SCORPION - VALOROS. Banul e cel mai bun prieten al tau si, daca din calculele pe care le faci, reiese un rezultat favorabil, ai motive de sarbatorit. Poate afacerile au mers bine in ultima vreme si acum te lafai in bonusuri personale, poate ai facut o investitie de zile mari si stai si admiri, pur si simplu, ceea ce ai cumparat, deci ai un sentiment profund de satisfactie atunci cand treci in revista roadele muncii tale. Ai ajuns unde ti-ai dorit, ai castigat bine si te simti cu un dram mai bogat ca ieri.

SAGETATOR - ACTIUNE. Chiar daca tu ai chef de plimbare, de aventura, de distractie, de sport, nu ai parte de o companie prea dinamica, ci doar de amici care fac tot posibilul sa-ti taie si tie tot elanul. Nu te lasa influentat de lenea lor, da-le un exemplu ca pot avea o zi perfecta numai prin activitati care sa-i scoata din pasivitate si somn. Vor fi multumiti daca te vor urma, dar greu este sa-i urnesti. Nu sta acasa comod in fata televizorului intr-o astfel de zi!

CAPRICORN - NOUTATE. Dragostea nu trebuie lasata sa lancezeasca de la sine, ca si cum, odata cucerita inima celuilalt, gata, te poti culca pe laurii victoriei. Fiecare zi trebuie sa aduca ceva nou, care sa-l incite, care sa-l faca din ce in ce mai curios pe cel drag despre ce va urma in relatia voastra. Vino azi cu o idee nastrusnica, prin care sa-l uimesti, pentru ca nu asteapta de la tine la astfel de provocari interesante. Astfel iti asiguri noi si noi momente incitante in doi!

VARSATOR - SUPARAT. Bilantul ultimelor zile nu este tocmai bun, de aceea pari imbufnat si capricios, de parca iti tot tuna si-ti fulgera. Ii influentezi negativ si pe ceilalti cu atitudinea ta ostila, deci nu le strica duminica daca esti suparat. Fii mai relaxat si lasa supararile deoparte macar cand esti cu familia, pentru ca s-au saturat sa auda de problemele de la serviciu si de nemultumirile vietii tale. De dragul lor, uita de ele pentru o zi!

PESTI - CONCRETIZARE. Crezi din ce in ce mai mult in sortii de izbanda ai unui vis maret, pe care il tot astepti de multa vreme sa se materializeze. Esti foarte aproape de punctul culminant, pe ultima suta de metri in care mai ai niste eforturi de depus, dupa care vei putea sarbatori reusita. De fapt, totul inainteaza din ce in ce mai bine si mai repede acum, la finish, si esti fericit cand vezi ca visele tale se mai si implinesc. Secretul reusitei este unul singur: ai crezut in visul tau tot timpul!


 
Gaming Websites Servers
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Horoscop » Horoscop 19 Octombrie
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024