Pro-Gamers Comunity
Main
Login
Registration
Wednesday, 2024-04-24, 9:36 AMWelcome Anonim | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: kimimaro  
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Tutoriale si Multe Altele » Zodiacul Feminin Erotic :>[fara prostii]
Zodiacul Feminin Erotic :>[fara prostii]
kimimaroData: Thursday, 2008-10-09, 9:37 PM | Mesaj # 1
Administrator
Grupa: Administrators
Mesaje: 367
Reputatia: 2
Statut: Offline
FEMEIA BERBEC
Rece si distanta, lasa impresia ca nu o intereseaza deloc barbatii. Ea este insa o artista desavarsita, sclipitoare, fascinanta, plina de contradictii si temperament, reusind mereu sa-si ascunda adevarata traire interioara.

Surizatoare, joviala, uneori vorbareata, nu-si trateaza patima si chiar perversiunea manifestata in intimitate. Lasa in urma ei tot ceea ce reactioneaza incet, greoi. Daca nu-i poti face fata, daca esti un timid inteligent si cu forta vitala de exceptie, atunci mai bine pleci, pentru ca ea traieste viata cu adevarat, clipa de clipa si nu este tocmai usor de rezistat langa ea.

Este femeia ideala pentru un barbat ambitios, deoarece doreste cu disperare ca viata ei sa fie plina de lux si reusite sociale, pentru ca este purtatoarea unor principii si ambitii puternice. Judeca repede, dar uneori cu cruzime si nu se gandeste prea mult inainte de a aplica o lovitura.

Considera ca viata este traita doar o data si nu merita deloc impartita cu cineva. Iar in rarele cazuri cand va accepta sa-si abandoneze acest principiu o va face doar pe baza altor principii la fel de dure, menite sa clarifice cu fermitate conditiile in care admite compromisul.

In intimitate este egoista, dar nu din cauza caracterului, ci din cauza dorintei sale de a primi de la partener numai ce asteapta ea. De obicei, femeia nascuta in aces semn are un deosebit simt al umorului, necunoscand frica, chiar agresiva si uneori savurand activismul corporal. Totusi, nu se poate spune ca nu este romantica. Ii place sa faca surprize neasteptate (de natura erotica), considerand sexul ca fiind una dintre cele mai mari bucurii in viata.

Barbatul care se casatoreste cu ea trebuie sa accepte rolul secund in casatorie, dar ea -ca sotie- are o energie inepuizabila si este capabila sa ofere adevarate desfatari. Pentru barbatii adevarati, aceasta femeie este si un tel, dar si o sursa inepuizabila de vitalitate.

Viata Sexuala

Foarte activa din punct de vedere sexual, stie insa sa-si ascunda dorintele si chiar viciile cu o mare maiestrie. Putini barbati pot intui real marea pasiune pentru sex a femeii Berbec, dar si mai putini reusesc sa o cunoasca cu adevarat in aceasta ipostaza.

Ii plac perversiunile sexuale, chiar si cele foarte agresive sau neobisnuite...Le face de la prima intalnire ca pe ceva foarte normal si isi atrage partenerul in acest joc fara prea multe cuvinte sau conveniente. Barbatii se simt absolut liberi in patul femeii Berbec, iar cei inzestrati cu fantezie vor avea prilejul sa si-o afirme si exploateze la maximum.

Ca si in viata de toate zilele, nativa Berbec are initiativa...impunand prin tot ceea ce face si mai ales prin conjunctura care o creeaza regulile dupa care traieste experientele sexuale. Nu are nimic impotriva excentritatilor...sex oral, anal, sau chiar...partide de sex in grup, dar acestea vor fi "gustate" cu precadere in a doua parte a vietii.

Se simte excelent daca se afla in prezenta unui barbat care stie sa preia initiativa, desi acest lucru este destul de greu. Daca va aflati in pat cu nativa Berbec, nu-i propuneti experiente noi...ele vor veni de la sine, iar daca nu vor veni nu va puneti sperante prea mari in aceasta relatie.


 
Gaming Websites Servers
kimimaroData: Thursday, 2008-10-09, 9:38 PM | Mesaj # 2
Administrator
Grupa: Administrators
Mesaje: 367
Reputatia: 2
Statut: Offline
FEMEIA TAUR
Fiind sub influenta planetei Venus femeia din acest semn nu are nevoie de un manual pentru a-si insusi arta seductiei. In cazul in care o intereseaza un barbat, il inconjoara in fluxul ei erotic, astfel in mod sigur va ceda imediat.

Este practica si idealista, ferma si uneori dura, necrezand in platonism, fiind foarte pretentioasa in privinta barbatilor. Cel care nu corespunde nu prea ajunge departe cu ea. Isi duce de obicei la bun sfarsit toate capriciile si obiceiurile si isi ajuta intotdeauna prietenii, nu cu bani, ci cu un sfat bun sau fapte, desi uneori depaseste limitele si devine stapanita de spiritul de posesiune.

In familie este o sotie afectuoasa, harnica si nu in ultimul rand o mama foarte devotata. Niciodata nu isi inseala partenerul. Stie sa gaseasca si sa foloseasca barbatul vietii sale, astfel incat sa-i fie bine ei si familiei.

Totusi exista in aceasta femeie o puternica dorinta de materialism ceea ce o poate inclina spre unele casatorii ce au la baza banii. De asemenea daca nativa este inclinata spre o asemenea alianta, poate deveni lipsita de scrupule in tot ceea ce face, concentrandu-si armele fizice asupra omului dorit.

La aceasta femeie sexualitatea se reflecta in tot : atitudine, imbracaminte, stilul in care face dragoste.

Viata Sexuala
Femeia Taur prelungeste interesele ei cotidiene si in pat. De la preludiul care in general este menit sa-i sublinieze atu-urile fizice si pana la actul sexual propriu-zis, nativa acestei zodii isi propune sa "ia mintile" barbatului, fiind de acord daca miza este destul de importanta, sa-si incalce orice principii numai cu scopul de a se sti invingatoare in ceea ce si-a propus.

Pentru ea micile "luxuri" sunt foarte importante, iar viata sociala, reusita sa sau ambitiile personale nu au nici un pret atunci cand este vorba de a fi obtinute.

Este tipul de femeie care cedeaza foarte usor, daca nu cumva chiar isi creaza conditiile favorabile unei "cedari" in fata sefului care ar putea sa o promoveze sau sa-i ofere anumite avantaje.

Se intampla ca nativa sa se si indragosteasca, iar atunci cand se intampla acest lucru, sentimentul este foarte puternic, patimas si posesiv. Stie sa-si "innebuneasca" iubitul cu surprize si experiente erotice de care nu o banuie nimeni si devine pentru scurte perioade o adevarata desfranata. Daca iubitul ei ii raspunde pe masura provocarilor, eliberarea de energie si fantezii erotice poate atinge cote de adevarata orgie, iar ceea ce este cel mai fascinant la nativa din Taur este ca a doua zi dimineata va reveni la tinuta sa obisnuita...sobra, eleganta si oarecum distanta.

Celor mai multe femei Taur le place sa fie stranse de sani si sexul oral (bipolar...69)


 
Gaming Websites Servers
kimimaroData: Thursday, 2008-10-09, 9:38 PM | Mesaj # 3
Administrator
Grupa: Administrators
Mesaje: 367
Reputatia: 2
Statut: Offline
FEMEIA GEMENI
Misterioasa si atragatoare, intrece cam toate nativele din zodiac prin inteligenta ei. Poate sa atraga pe oricine doreste, pentru ca are simtul umorului, este spirituala dar mai ales provocatoare in toate conversatiile pe care le poarta si niciodata nu se lasa prinsa sau antrenata de parteneri ce nu intrunesc calitati deosebite.

Ii place sa fie agreata, cu toate ca ea nu-i agreaza pe toti, nu-i place sa piarda timp cu probleme sau oameni care nu o inteleg. Dispune de o mare energie si poate trece cu usurinta de la o preocupare la alta; trece spontan la fapte bazandu-se mai mult pe intuitie decat pe judecata.

Este fascinata de nou, spirit liber, vine cand vrea si pleaca cand ii place. Schimbarea este elementul de baza, fiind sub influenta planetei Mercur, foloseste mai multa inteligenta decat orice ar insemna sentiment.

Deoarece nu se prea leaga sentimental, poate folosi usor sexul ca o arma. In schimb, daca aceasta isi intalneste alesul ei, atunci uniunea devine un adevarat model de fericire familiala. Pasiunea arzatoare domina viata sexuala a femeii Gemeni, aflata in cautarea de nou si de satisfactii.

Nu ii place sa fie zorita. Daca noul partener nu este grabit sau nerabdator, ea ii daruieste toata pasiunea si adesea face inceputul unei noi relatii aproape exploziv. Se inflacareaza mai mult din curiozitate si nu recunoaste decat propriile concepte. Practica sexul mai des decat alte femei, cu o usoara tenta de sadism. Iubeste lucrurile erotice si daruieste in folosirea lor multa fantezie.

Fara a fi perversa, erotismul ei par un joc al fanteziei. Foarte putine femei vor pune atita pasiune in sentimentele sau erotismul propriu asemeni nativei din Gemeni.

Exista ceva deosebit in tot ceea ce intreprinde aceasta femeie, chiar si atunci cand savarseste greseli. Naturaletea si distinctia cu ajutorul careia isi cladeste pasii in viata de toate zilele vor detasa nativa de toate celelalte reprezentante ale zodiacului.

Viata Sexuala
In ceea ce priveste viata sexuala a femeii "Gemeni" trebuie retinut ca datorita caracterului dual al zodiei, aceasta se regaseste in doua ipostaze complet distincte si anume: prima exista femei Gemeni care datorita mediului in care cresc si evolueaza, aleg o cale ferma si sobra in ceea ce priveste viata sociala. Astfel, tot ceea ce va fi legat de distractii, sex sau calatorii se va pierde intr-o implicare profesionala; a doua o alta categorie de femei apartinand aceleiasi zodii vor incerca sa acceada pe scara erarhiei sociale dar din diferite motive care apartin hazardului nu vor reusi.

Asta nu inseamna ca ambitia specifica acestor native le va impiedica sa incerce orice alte metode de a razbate. Si una dintre ele, caci nu trebuie uitat sarmul cu care natura a inzestrat aceste fiinte va fi cu siguranta sexul.

O data descoperita reteta ascensiunii, sexul devine un excelent catalizator intre placere si reusita. Femeia Gemeni este o artista desavarsita si o inovatoare in scenarii aventuroase legate de sex, fiind mereu nemultumita atat de partenerii pe care ii are, cat si de modul in care acestia raspund fanteziilor ei.

Este o perfectionista in tot ceea ce face si barbatul care va reusi sa-i ofere atat stabilitate financiara, cat si o abordare libera a problemelor sexuale cu siguranta va fi fericit. Trateaza orice fel de perversiuni sexuale cu o absoluta normalitate, nu are nimic impotriva sexului in grup sau cu partenere de acelasi sex, simtindu-se excelent mai ales atunci cand este in centrul atentiei si primeste fara sa dea prea mult.

Considera ca frumusetea ei este de ajuns pentru a mai se obosi in daruirea fericirii partenerilor. Daca acestia vor ceva de la ea, nu au decat sa-si ia singuri. Nu se opune, ba chiar ii face placere. Foarte rar va spune NU si asta o va impinge de multe ori in tot felul de incurcaturi.

Nu are scrupule in ceea ce priveste barbatii insurati, chiar daca acestia sunt sotii unor bune prietene ale ei. Considera ca sexul nu are vreo ingradire, cu atat mai putin una de ordin matrimonial. Foarte greu va ramane fidela unui singur barbat, iar daca cineva doreste acest lucru, atunci cu siguranta acel cineva trebuie sa intruchipeze perfectiunea.


 
Gaming Websites Servers
kimimaroData: Thursday, 2008-10-09, 9:38 PM | Mesaj # 4
Administrator
Grupa: Administrators
Mesaje: 367
Reputatia: 2
Statut: Offline
FEMEIA RAC
Foarte atasata de casa, femeia Rac este moderna si gratioasa. Nu suporta critica, mai ales cand cineva vrea sa o faca de ras. Se razbuna intotdeauna pe aceia care au ridiculizat-o.

Are o memorie foarte buna, ea poate reda din trecut momente cu mare exactitate deoarece traieste in trecut. Vrea sa retraiasca totul crezand intr-o viata mai buna.

Natura emotiva si sentimentala, se ataseaza fara sa se gandeasca prea mult, iar daca este dezamagita se va prabusi in melancolie. Nu este facuta nici pentru flirt, nici pentru aventuri.

Foarte atasata de casa, aceasta femeie nu este numai materna ci si credincioasa.

Stilul ei de viata este deosebit de reconfortant, conceput ca un scenariu de film ferit de socuri deprimante sau de neprevazut. Cand simte pericolul ideii unui trai dificil, devine foarte irascibila. Reactioneaza si prinde repede semnalele, dar nu face niciodata primul pas.

Trebuie incurajata subtil pana fantezia ei este eliberata de complexe. Ea vrea sa fie admirata. Poate fi o amanta minunata, deoarece traieste intens placerea pe care o simte. Daca trece pragul intimitatii, fantezia ei poate ului orice partener. Raspunde cu patima la orice fel de indemnuri, numai sa fie convinsa ca o face din dragoste.

Natura ei este de un erotism extrem si se dedica desfatarii simturilor cu multa pasiune. Totusi, cu barbatii este foarte rece si pare inaccesibila, deoarece doreste sa para puternica si independenta. Poate deveni sclava placerilor, daca le-a descoperit.

Nu-i pasa de ceea ce cred ceilalti oameni care o inconjoara si daca se simte bine va continua orice inceput. Daca este incurajata, adopta orice perversiuni cu o naturalete debordanta fiind printre putinele native ale zodiacului care sunt foarte putin interesate de cum arata in timpul actului sexual astfel ca intreaga lor capacitate este concentrata asupra a ceea ce simt si nu ceea ce cred sau vad partenerii ei.

Atunci cand ia decizii importante...le ia cu rapiditate si uneori fara o judecata prealabila.

Viata Sexuala
Desi nu par, nativele din zodia Racului au simtul sexualitatii foarte dezvoltat. Aparent sensibile si lipsite de energia necesara unei pasiuni arzatoare, ele vor uimi insa orice partener care va sti sa le atraga intr-o conjunctura amoroasa placuta, caci odata depasita rusinea sau inhibitia fireasca unor asemenea situatii, isi vor descatusa toate fanteziile mocnite pana in acel moment, umbrind orice descriere posibila a unui act sexual absolut furtunos.

Sunt in stare sa treaca peste oric lipsuri ale partenerului lor daca acesta stie sa le ofere in intimitate terenul necesar unor partide de sex nebunesti.

Iarta rapid, uita usor orice suparare si in general la aceste native se aplica cu succes teoria "spalarii" necazurilor in pat. Le plac toate perversitatile, inclusiv sexul in grup. Nu se sfiesc sa puna in aplicare toate fanteziile la care se gandesc in timpul zilei oricat de neobisnuite ar fi ele.

Adora sa priveasca barbatii cu "fund frumos" si in cazul in care nu au un partener stabil spun foarte usor DA oricaror propuneri. Poti intretine relatii multiple in acelasi timp fara sa dea de banuit partenerilor caci au o capacitate excelenta de a se face crezute.

Atunci cand insala sunt convinse ca o fac pe buna dreptate si ca o razbunare fireasca pentru cel care spre exemplu nu le-a dat prea multa atentie la ultima petrecere...De fapt acestea sunt doar motive menite sa le justifice propriul apetit sexual de nestapanit.

Le place masturbarea alaturi de propriul partener, le place sexul oral. Nu se raliaza aproape niciodata sexului cu partenere de acelasi sex. Ca o concluzie asupra vietii sexuale a femeii Rac trebuie mentionat ca aceasta este o excelenta partenera, dar numai pentru cei care stiu sa o atraga in acest mod.


 
Gaming Websites Servers
kimimaroData: Thursday, 2008-10-09, 9:39 PM | Mesaj # 5
Administrator
Grupa: Administrators
Mesaje: 367
Reputatia: 2
Statut: Offline
FEMEIA LEU
Este ca o piatra pretioasa, tinand foarte mult la aspectul si tinuta sa, deoarece nimic nu este mai important decat sa fie admirata si adulata. Temperamentala si uneori necalculata, dar ademenitoare, femeia Leu este in primul rand foarte independenta si seduce de obicei fara un scop anume.

Iubeste oamenii, dar este egocentrica. Latura emotionala vine cu timpul, lasandu-se clar curtata de barbati mai in varsta si puternici.

Este satisfacuta numai atunci cand se afla in centrul atentiei generale si este greu de multumit, deoarece vrea totul sau nimic. Fiind foarte independenta, nu poate trai langa cineva foarte posesiv, indiferent daca acesta dispune de tot ceea ce-si doreste.

Este femeia care radiaza de magnetism si optimism, dar actioneaza intotdeauna sub impulsul momentului, pentru ca nu este deloc prudenta si ponderata. Are tendinte spre tiranie. Ii place jocul dragostei, dar nu este originala sau inventiva in timpul actului sexual.

Daca pasiunea ei se trezeste, atunci barbatul care este cu ea va fi epuizat total. Este o mare devoratoare de barbati.

Este foarte geloasa, dar de tradarile partenerului ei se invinuieste singura. Daca intalneste un barbat cu acelasi comportament erotic, atunci casatoria lor poate fi o reusita deplina, devenind o mama si o sotie buna. Uneori erotismul ei poate lua forme extreme, iar dorinta ei de dominare o impinge deseori spre barbati foarte tineri, care vor fi rasplatiti prin initiere in viata sexuala, facand apoi din ei adevarati prizonieri ai placerilor sale.

Viata Sexuala
Nativa din Leu trebuie apreciata din doua puncte de vedere atunci cand este vorba de sex. Un prim aspect ar fi cel al femeii obisnuite, ce isi traieste viata in mod normal, fara prea multe excese alaturi de barbatul care ii pregateste micul dejun duminica, apoi se plimba cu copiii prin parc si imbatraneste adunand respectul si stima celor din jur. Aceasta categorie nu prea va avea parte de bucurii sexuale, dar nici nu reprezinta o categorie foarte bogata (ca numar).

Un al doilea aspect apartine femeii Leu, care fie implicata in afaceri, fie ducand o viata mai libera si nonconformista se aprinde foarte usor dupa orice barbat care reuseste sa-i trezeasca interesul. Acest tip de nativa Leu va da nastere unor aventuri tumultuoase si excentrice greu de uitat pentru cei ce le traiesc.

Va imbina simtul umorului cu perversitatea dusa la extreme, va incerca tot ceea ce ii sta in putinta pentru a-si satisface pe deplin curiozitatea, iar catre finalul vietii isi va gasi un barbat mult mai in varsta pe care il va domina cu usurinta, exersand pe deplin arta imblanzirii.

Cele mai placute experiente alaturi de acesta femeie o vor avea barbatii care nu se lasa dominati si stiu sa impuna acest lucru, caci nimic nu este mai placut decat o leoaica imblanzita. Nu participa foarte activ la actul sexual in sine, dar se raliaza usor oricaror experiente.

Desi nu s-ar crede ii place sa fie condusa, ba chiar subjugata, in subconstientul ei un barbat care reuseste sa o stapaneasca ii confera indirect un sentiment de siguranta. Alaturi de barbatii care stiu sa ii trezeasca interesul poate accepta orice fel de experiente, inclusiv sexul in grup.


 
Gaming Websites Servers
kimimaroData: Thursday, 2008-10-09, 9:39 PM | Mesaj # 6
Administrator
Grupa: Administrators
Mesaje: 367
Reputatia: 2
Statut: Offline
FEMEIA FECIOARA
Nativa din Fecioara poseda toate calitatile tipic feminine - frumusete, incredere si gingasie, precum si o bogatie de trairi sexuale. Dar atentie, doar trairi interioare !!!

In aceasta zodie exista foarte multe femei nemaritate, deoarece isi gasesc foarte, foarte greu barbatul care sa corespunda pretentiilor lor. Este mult prea serioasa chiar si cand nu trebuie...si plina de prestanta, iar modestia este punctul ei forte, de aceea foarte rar o vom auzi vorbind despre propria-i persoana.

Poate fi rabdatoare, generoasa, dar in esenta este foarte rece. Chiar si in clipele in care lasa impresia unei stari de implicare sufleteasca, ea de fapt isi masoara cu atentie atat cuvintele cat si gesturile, urmarindu-si propriul interes de natura financiara.

Trebuie retinut ca femeia Fecioara nu-si pierde timpul cu parteneri care ii pot crea discomfort prin absenta banilor sau a unui minim lux. Ea este dornica sa-si uimeasca prietenii cu noua sa cucerire chiar daca stie ca nu o merita.

De fapt, tocmai acest aspect ii da satisfactie...Ideea de a avea un barbat mult mai frumos si mai bogat ca ea o incanta, iar daca acest aspect trezeste si invidia unor prietene care sunt realmente frumoase dar nu au avut noroc, atunci intr-adevar se va declara fericita.

Domeniu preferat este casa, unde ii place sa domine si sa conduca viata in interior. Are uneori tendinta de a despica firul in patru si a face mult zgomot pentru nimic, de aceea nu de putine ori este ocolita si neinteleasa de catre cei din jur.Ii lipseste total simtul umorului.

Exista in viata femeii Fecioara momente in care se abandoneaza unor trairi mai patimase, in acele clipe putand deveni chiar excesiv de perversa. Este ca si cum intr-un recipient s-ar aduna presiunea unor indelungate retineri si ne-refulari, iar dupa aceasta perioada brusc cineva deschide supapa.

Partenerii care au parte de asemenea surpeize, vor ramane impresionati. Din pacate, aceste momente vor fi atat de rare in viata femeii Fecioara incat niciodata, nimeni nu va avea destule motive pentru a caracteriza nativa ca o adevarata indragostita de bucuriile vietii.

Viata Sexuala
La femeia Fecioara nu se prea poate spune ca exista o adevarata viata sexuala asa cum intalnim la orice alta zodie. Scurtele momente de implicare sexuala ale acestei native sunt atat de lipsite de importanta incat foarte bine s-ar putea face abstractie de ele, fara sa se comita vreo greseala demna de luat in seama.

Totusi, trebuie spus ca in clipele de explozie ale rarei sale activitati sexuale, dupa ce in prealabil sa asigurat ca usa este bine inchisa, ca telefonul este scos din priza, ca nu scartaie usa la dormitor, ca vecinul de dedesupt nu este acasa, ca s-a spalat bine pe dinti, ca ii sta bine pijamaua si multe, multe altele...deci, dupa toate aceste amanunte, in sfarsit poate deveni o adevarata perversa.

Daca este absolut sigura ca partenerul nu va spune nimanui nimc ce s-a intamplat in timpul actului sexual, atunci cu siguranta "vibratia" ei va fi maxima. Cine ii cunoaste viata sexuala si are surpriza de a o cunoaste si in ipostaza degustatorei insetate de sex va ramane profund impresionat de ceea ce va vedea si simti.

Trebuie retinut ca femeia Fecioara nu face nimic de la sine si in nici un caz nu va avea ea singura initiativa. Pentru ea, actul sexual trebuie sa aiba aerul nevinovat al unei intamplari la care participa fara sa vrea. Daca i se asigura acest climat, nu va avea nimic impotriva nici unei perversitati, singura granita la care se opreste fiind sexul in grup...nu pentru ca nu ar fi curioasa, ci pentru ca acest tip de relatie nu i-ar asigura pe deplin secretul comportamentului sau intim.

Ii place foarte mult sa joace rolul unei fete nevinovate care face totul numai de dragul partenerului, nestiind ce inseamna toate acestea, dar bucurandu-se naiv de toate ca pentru prima data. Nu ii plac violentele si nu poate fi convinsa decat prin cuvinte frumoase.


 
Gaming Websites Servers
kimimaroData: Thursday, 2008-10-09, 9:39 PM | Mesaj # 7
Administrator
Grupa: Administrators
Mesaje: 367
Reputatia: 2
Statut: Offline
FEMEIA BALANTA
Femeia din aceasta zodie se remarca prin frumusete, dar mai ales prin respingerea a tot ce nu este atractiv. Admira ineditul sub toate aspectele...muzica, pictura, arhitectura, oameni.

Reprezinta simbolul farmecului, de aceea nestatornicia ei simpatica este greu de combatut sau inteles. Stie sa atraga barbatii, dar foarte curand se va dedica unei noi cuceriri, de aceea poate uita repede o relatie, simtamintele ei fiind destul de superficiale.

Asteapta de la toti perfectiunea si... daca nu reuseste sa o gaseasca, devine artagoasa si capricioasa, starile de buna dispozitie alternand rapid cu cele de depresie. Este o incapatanata innascuta, feminina dar si vocioasa, cu mult sange rece.

Multilaterala, fascinanta si foarte priceputa in arta dragostei. Diplomata si concilianta, are oroare de certuri, preferand adesea discutiile calme, eliminand din start toate divergentele posibile.

In dragoste are o rabdare fantastica si poate trece cu vederea greselile partenerului, dar acest lucru nu inseamna ca poate fi tratata oricand cu superficialitate. Mult mai senzuala decat sentimentala, mult mai realista decat romantica, nativa Balanta prefera dragostea dupa ce creaza efecte spectaculoase, caci studiaza reactiile partenerului.

Savureaza orice clipa de preambul chiar si numai in cuvinte. Este foarte sigura de sex-appeal-ul ei.

In domeniul material sunt cele care valorifica simtul estetic si capacitatea de exprimare. Nu dispretuiesc banii, dar nu ar stabili niciodata un contact care sa abuzeze de filosofia lor de viata. Sensitiv, nativele acestui semn reprezinta perfectiunea stabilirii relatiilor, prin mentinerea a tot ceea ce este trainic si armonios, dar au tendinta de a absolutiza o relatie si dispun de incapacitatea de a trai prezentul.

Intelectual reprezinta justetea, echilibrul aspiratiilor individuale cu cele sociale. Din punct de vedere al sanatatii, zodia Balantei este influentata de coloana vertebrala, mijloc si rinichi.

Viata Sexuala
Nativa din Balanta este dedicata sexului numai in masura in care i se ofera "teren" pentru acest lucru. Ea poate sa fie foarte bine deosebit de senzuala si patimasa, dar la fel de bine se poate refugia intr-o intr-o prelungita apatie dovedind o reala lipsa de interes pentru tot ceea ce inseamna viata intima.

Balanta nu poate face sex de dragul sex-ului. Pentru ea, o relatie indelungata sau o aventura de o noapte trebuie sa aiba loc de un individ care "sa-i spuna" ceva...trebuie sa existe un "ceva" spectaculos si excentric in absolut tot ceea ce face, ori lucrurile acestea nu pot avea loc in fata unui necunoscut sau a unui personaj fara savoare.

Nativa din balanta nu isi insala usor partenerul, deoarece este de acord oricand sa-si satisfaca toate fanteziile alaturi de cel pe care il considera partenerul ideal. Ii plac toate experientele si il apreciaza pe cel care ii sugereaza fantezii la care nu s-a gandit pana in acel moment.

Partea interesanta a lucrurilor este ca tot ceea ce se numeste imensul simt al umorului pe care il are femeia Balanta, va fi regasit chiar si in momentele intime, risul ei fiind deosebit de...excitant pentru foarte multi barbati. Vibreaza la orice apreciere favorabila asupra liniei corpului ei sau frumusetii deosebite cu care natura a inzestrat-o, dar in acelasi timp devine foarte agresiva daca cineva o critica iar ea considera ca respectivele critici sunt nefondate.


 
Gaming Websites Servers
kimimaroData: Thursday, 2008-10-09, 9:39 PM | Mesaj # 8
Administrator
Grupa: Administrators
Mesaje: 367
Reputatia: 2
Statut: Offline
FEMEIA SCORPION
Este fascinanta, este femeia care nu va trece niciodata neobservata. Verbul care o caracterizeaza este "a dori".

Cea mai mare calitate a ei este ingeniozitatea si cel mai mare defect este invidia cu toate consecintele ei funeste. Firea ei este "dintr-o bucata" si nu este posibil sa-i impui ceva unei astfel de femei.

Este mandra si va crede ca parerea ei este cea mai buna din toate. Nici o dificultate nu-i pare de neinvins. Poate lua pe mana orice fel de afaceri, fara sa beneficieze de nici o sustinere si sa scoata maximum din puterea muncii ei.

Nativa acestei zodii este autoritara, violenta si chiar razbunatoare. Ea poate avea o fire excelenta si atunci "va lua focul in brate" pentru a apara un prieten. Se ofenseaza foarte usor, nu iarta niciodata si poate astepta ani de zile ocazia sa se razbune.

Este o femeie indrazneata, poate fi foarte incantatoare fata de prieteni, insa este o susceptibilitate aproape bolnava si odata ofensata devine de o violenta extrema. Nu este bine sa ii fii dusman.

Foarte rezistenta la efort, ea se arata neinduplecata fata de cei care ii incalca principiile, de aceea reactiile ei sunt greu de suportat. Stie ce vrea si reuseste in viata cu o putere de nestavilit, nu se lasa niciodata oprita de la o treaba si se acomodeaza usor.

Cand iubeste un barbat ea se transforma, este oxigenta, exclusiva, dar se daruieste cu trup si suflet. Femeia acestei zodii are o viata agitata, o existenta plina de lupte continue, dar care in orice caz se prezinta interesanta.

ATENTIE !!! va pot strivi cu cruzime fara nici cea mai mica urma de remuscare !

Viata Sexuala
Abuzul sexual o caracterizeaza. Niciodata nu te poti plictisi alaturi de ea, este fascinanta, excesiva si chiar obositoare.

Foarte patimasa, sexul reprezinta pentru ea ceva foarte serios. Ea critica si isi examineaza atat partenerii cat si anturajul pana decide ca ei sa aibe un rol in viata ei.

Aceasta femeie este o amanta devotata care isi apara partenerul, casatoria cu ea este totodata iadul cat si raiul, pentru ca alta cale de mijloc nu exista; ea fiind o extremista. Uraste cu venin amar si se abandoneaza sexului cu patima.

Femeii Scorpion cel mai bine i se potrivesc cuvintele "fatalism" si "posesivitate". Pasiunea ei nu are limite si are doar un scop: obtinerea satisfactiei sexuale, fiind cea mai erotica femeie din zodiac.

Cu toate ca este foarte senzuala, de obicei se casatoreste din dragoste, fiind fidela barbatului pe care-l iubeste. In dragoste are un puternic simt de cercetare si exprimare, intuitia fiind cea care o face sa-si gaseasca un partener pe masura sa, fiind foarte nefericita daca barbatul iubit nu-i face pe plac, pentru ca ea este cea care domina, dictand partenerului dorintele sexuale care, de obicei, intrec masura.

Fire patimasa, in dragoste are un comportament pasional si exclusivist, gata oricand de o daruire totala sau de ruptura subtila, pentru ca ea nu poate fi indiferenta fata de ceva sau de cineva. Iubeste practicile sexuale extravagante.


 
Gaming Websites Servers
kimimaroData: Thursday, 2008-10-09, 9:40 PM | Mesaj # 9
Administrator
Grupa: Administrators
Mesaje: 367
Reputatia: 2
Statut: Offline
FEMEIA SAGETATOR
Foarte inteligenta, plina de viata, fantezista, interesata de o multime de lucruri. Fire deschisa ii place viata in toate ipostazele ei: arta, sport, muzica si familie.

Nu suporta plictiseala si face orice pentru un bun subiect de discutie, chiar si in cazul in care raneste prin aceasta pe cei din jur.

Ea are o atitudine transanta fata de barbati prin care, de obicei, scandalizeaza. Cea mai mare calitate a nativei zodiei Sagetatorului este sinceritatea si marele defect superficialitatea. Este nerabdatoare, impulsiva si se avanta in viata fara sa mai asculte sfatul cuiva.

Idealista, incurabila, lipsita de aparare, ea este gata sa cada in bratele primului venit.

In momentul in care iubeste cu adevarat devine deosebit de posesiva. Aceasta femeie este plina de temperament, foarte indrazneata si iubeste riscul cu tot dinadinsul.

Totusi indrazneala ei nu este indreptata catre concurenta, ci catre dificultatile care i se ridica in cale. Ea nu se da niciodata batuta.

Femeia nascuta sub acest semn este generoasa, spontana, optimista, ambitioasa, miloasa, sincera, voioasa si sigura pe ea. Amicii ii sunt fideli.

Gustul de viata este foarte dezvoltat la nativa acestui semn. Dorinta de miscare este asa de mare incat anturajul nativei va suferi din cauza agitatiei neintrerupte manifestata. De altfel, aceasta dorinta de libertate si de expansiune este din pacate adeseori cauzatoarea unor actiuni reprosabile.

Are o deosebita placere pentru calatoriile lungi. In general, viata acestei femei este plina de greutati pe care caracterul ei puternic le va invinge, fiecare obstacol trecut va acorda experienta.

Viata Sexuala
In intimitate femeia Sagetator se comporta ca si in societate. Atractia sexuala este inepuizabila. Savureaza actul sexual, dar nu-i plac uverturile lungi. Problema ei de baza este ca nu se poate dedic unui singur barbat. Fara prea multa alegere, sare de la un barbat la altul, fara nici un pic de remuscare. Nu este o cunoscatoare a eroticii, de aceea prefera formele de verificare, cu toate ca prima impresie este a unei femei unsa cu toate alifiile. Poate avea relatii si cu femei, dar in acest caz preia rolul barbatului, rol in care poate deveni cruda si sadica.

Senzitiv, aceasta femeie pune pret si traieste cu intensitate prima emotie, apoi cauta altceva nou, pentru a simti ceea ce-si doreste. Este cea care traieste cu intensitate orice moment, dar se plictiseste repede si cauta imediat ceva nou, nefiind foarte fidela. Din curiozitate, este chiar dispusa la partide de sex in grup, placandu-i deosebit de mult sa-si provoace partenerii.

De multe ori ea va fi considerata de cei ce o cunosc doar superficial ca fiind o femeie usoara, insa lucrurile nu stau chiar asa, in momentul in care nativa acestei zodii se va indragosti cu adevarat, in scurt timp ea va deveni dependenta de partener.


 
Gaming Websites Servers
kimimaroData: Thursday, 2008-10-09, 9:40 PM | Mesaj # 10
Administrator
Grupa: Administrators
Mesaje: 367
Reputatia: 2
Statut: Offline
FEMEIA CAPRICORN
Este femeia deseori sociabila, pentru ca are nevoie de dragoste si prietenie. O vedem stralucind in public doar pentru a strange simpatiile celor din jur si nu pentru a se afirma.

Foarte loiala caminului, este un adevarat cap de familie, indiscutabil cuvantul ei fiind lege in casa. Nativa acestei zodii pluteste cu capul in nori, dar cu picioarele pe pamant, pentru ca in sentimentele ei domneste ordinea.

In realitate comportamentul ei ascunde frica de iubire. Ea vrea sa fie sigura ca alesul ei este cel mai bun. Are nevoie de aparare si siguranta, fiind deosebit de credincioasa si sensibila.

Pentru ea, obligatiile sunt mai importante decat amorul, pentru ca in conceptia sa iubirea, ca sa aiba stabilitate are nevoie de un anumit standard social.

Nativa acestui semn este sentimentala si plina de tandrete si se daruie cu pasiune, atunci cand o face. Are o mare rezistenta in dragoste si asteapta acelasi lucru de la partener, desi euforiile ei nu tin foarte mult timp, mai ales daca partenerul este sotul ei.

Variatiile originale nu o intereseaza, prefera traditionalismul, desi actul sexual este marcat de izbucniri violente si senzuale. O astfel de femeie nu se poate multumi in viata sexuala doar cu lirism si mangaieri sau cuvinte frumoase, dorintele intime de satisfactie apropiindu-se mai mult de nimfomanie.

Este foarte capricioasa si nu de putine ori va face exces de violenta verbala, mai ales daca este vorba de impunerea propriului punct de vedere.

Viata Sexuala
La acest capitol femeia Capricorn este poate singura reprezentanta a zodiacului care spune foarte multe si face enorm de putine. Daca cineva are ocazia sa discute pe teme legate de sex cu aceasta nativa, va observa ca atat vocabularul cat si opiniile ii sunt foarte "liberale", dar in realitate ele ascund o lipsa totala de fantezie in consumarea relatiilor intime.

Foarte atrasa de relatiile extraconjugale, nu de putine ori o vom intalni absolut singura la varste inaintate, dar cu o sumedenie de prieteni - amanti din toate categoriile sociale.

Deviza ei este "am doar o singura tinerete si de ea vreau sa-mi bat joc singura..." Nu spune NU atunci cand pentru micile placeri sexuale pe care le ofera primeste diverse atentii fiind o convinsa adepta a imbinarii utilului cu placutul.

Raspunde foarte repede DA unei invitatii, dar odata ajunsa in fata situatiei de a parcurge o aventura intarzie momentul de start fie din lipsa de apetit, fie din frica de a rata imaginea pe care tocmai si-a desavarsit-o indelung prin cuvinte in fata partenerului.

Declara raspicat ca ii plac toate perversiunile sexuale, le discuta, le analizeaza, dar foarte rar o vom surprinde in dormitor altfel decat in poziliile ultra-obisnuite actului sexual. Are tendinte clare de ingrasare si se simte jenata in fata partenerilor, motiv pentru care nu de putine ori o vom intalni alaturi de parteneri mult mai tineri decat ea, parteneri pe care sa ii poata conduce cu usurinta si nu in ultimul rand sa ii domine prin "experienta" varstei ei.

Daca se indragosteste cu adevarat, poate fi o femeie senzuala, poate parcurge etape destul de avansate in tot ceea ce inseamna sexul si isi poate reformula atitudinea fata de sex in general. In principiu, totul depinde de partenerul pe care il are, de diplomatia acestuia in arta de a o convinge sa fie o femeie atrasa de sex si de aceea ce reprezinta acesta pentru mentinerea unor legaturi sufletesti.


 
Gaming Websites Servers
kimimaroData: Thursday, 2008-10-09, 9:40 PM | Mesaj # 11
Administrator
Grupa: Administrators
Mesaje: 367
Reputatia: 2
Statut: Offline
FEMEIA VARSATOR
Sensibila, senzuala, foarte sociabila si intuitiva.Dispune de un spirit flexibil si foarte mult talent. Este una dintre rarele femei care nu suporta invidia si gelozia, de aceea cand este casatorita, viata cu ea este fara scene, fara certuri.

Singura piedica apare de obicei pe neasteptate, pentru ca este capabila sa renunte foarte usor. Este o mama excelenta, foarte calma afectuoasa.

In cariera cel mai bine reuseste in afaceri sociale, publicitate, pentru ca are idei si un real talent pentru organizare.

Latura negativa, din cauza limbii sale ascutite, face sa se produca unele mici neintelegeri, nemultumiri, de aceea este mai bine sa nu nasca controverse si nici sa nu fie provocata de catre cei care ii cunosc atitudinea.

Are o fire sincera, de obicei nu minte, daca simpatizeaza pe cineva, atunci isi va deschide sufletul in totalitate. Este foarte apreciata de catre oameni, pentru ca este deosebit de inteligenta.

Desi este incapatanata, in acelasi timp iubeste viata, fiind fascinanta, distrata, plina de fantezie si dorinta. Foarte ordonata si harnica, iubeste lucrurile frumoase, pentru ea banul este facut pentru a-si realiza dorintele, de aceea tinde sa devina extravaganta in ceea ce priveste confortul personal.

Foarte practica, femeia Varsator nu este o pasionala, idealizand in primul rand sentimentul. Stie sa se imbrace cu gust, ii plac accesoriile, sa atraga, dar nu da dovada ca ar fi foarte preocupata de actul sexual.

Pentru ea, dragostea inseamna gingasie, astfel actul sexual se desfasoara in armonie, fara extaz, desi este plina de fantezie. Exista momente cand se daruieste trupeste cu intensitate, in special dupa o idila platonica, si nu sufera niciodata dupa lipsa barbatului, pentru ca uita foarte repede o legatura.

Foarte multe din cuvintele ei, din trairile pe care le afiseaza sunt doar o aparenta placuta care nu face nimic altceva decat sa se simta bine...ca si cum ar visa frumos cu ochii deschisi !

Viata Sexuala
Dotata cu o reala frumusete trupeasca si cu o sensibilitate a trairilor, viata sexuala a femeii Varsator, nu este foarte exploziva, in schimb este deosebit de placuta si linistitoare.

Fanteziile erotice sunt impartasite de nativa, in masura in care partenerul o ajuta printr-un comportament rabdator si pasnic. Dupa un timp alaturi de un barbat care ii este cunoscut si la care tine cu adevarat, viata sexuala a acestei native poate evalua satisfacator, ba chiar de neasteptat.

Uneori va prelua initiativa si acest aspect va fi perceput ca o reala surpriza placuta pentru cel care ii este alaturi. Femeia Varsator nu este pasionala, pentru ea fiind pe primul loc sentimentele. Pentru ea nu poate exista o relatie pur sexuala.

Desi are o imaginatie foarte bogata ea nu da dovada ca ar fi foarte interesata de sex. In general actul sexual se desfasoara in liniste, fara extaz.

Foarte rar se daruieste cu intensitate, dar atunci cand o face partenerul ei va fi cu adevarat surprins in mod placut; in general acest lucru se intampla dupa o relatie platonica indelungata.

In conceptia sa cucerirea unui barbat este mult mai importanta decat actul sexual. Sarmul ei, putin distant este fascinant si foarte atractiv, dar nu va inspira niciodata simpatie, din aceasta cauza avand, in general, o viata de familie foarte dificila.


 
Gaming Websites Servers
kimimaroData: Thursday, 2008-10-09, 9:41 PM | Mesaj # 12
Administrator
Grupa: Administrators
Mesaje: 367
Reputatia: 2
Statut: Offline
FEMEIA PESTI
Este inimoasa, gingasa, receptiva, sensibila si evident pasionala. Intelegerea ei pentru alti oameni este mare, deoarece nu poate sta departe de necazurile altora.

Are reale puteri magnetice si magice, poate sa cunoasca adevarul imediat si este atrasa de lucrurile oculte.

Nu este o fire practica si nu-i plac problemele financiare, de aceea face cadouri cu placere pentru a-si cumpara simpatiile altora. Are talentul de a atrage oameni foarte influenti si puternici, dar se indragosteste foarte usor de oameni nepotriviti.

Atrage nespus de mult barbatii, dar pretinde dovezi repetate de iubire si fidelitate din partea lor, de aceea nu are parte de prea multa fericire in viata, pentru ca nici un barbat nu poate sa corespunda intotdeauna cerintelor ei.

Nativa din zodia Pestilor are talent dramatic natural, este prematur dezvoltata in dorinta sa de a placea nu o va lasa niciodata sa spuna NU in relatiile intime.

Nu este complexata si ii plac jocurile erotice, participand la tot ceea ce altora li se pare anormal. Cand este dezamagita de partenerul in care a investit sperante, devine razbunatoare si se deda placerilor usoare, fie din deprimare, fie din pura curiozitate.

Pentru ea erotismul se materializeaza prin divinizare, dramatizarea dragostei, dar in nici un caz prin apropiere fizica. Orice violenta verbala sau fizica o face sa dea inapoi de la tot ceea ce a construit pana in acea clipa.

Trebuie retinut ca aceasta zodie datorita dualitatii specifice, ofera doua categorii de native uneori foarte deosebite intre ele. Categoriile pot apartine atat unui perimetru absolut poetic cat si unei zone de maxima perversitate.

Viata Sexuala
Asa cum o caracterizeaza zodiacul, femeia Pesti este uneori absolut apatica si dezinteresata de relatiile fizice preferand mai mult o idealizare a partenerului.

Alteori, datorita unor conjuncturi independente de vointa ei, aluneca intr-o postura mult mai vulgara si traind fara prejudecati obtine absolut totul pe baza frumusetii sale reale si nu in ultimul rand pe baza sex-ului.

Ii place sa fie condusa cu eleganta si atentie, ii plac cadourile si nu de putine ori partenerii vor sesiza un apetit sexual crescut la aceste native dupa ce le-au fost facute diverse surprize.

Trebuie retinut ca indiferent de categoria in care se incadreaza femeia Pesti are totusi o deosebita sensibilitate pentru corelarea sexului cu o oarecare rasplata pentru acesta. De altfel foarte multi cunosc aceasta zodie ca fiind cea mai bogata in prostituate.

Cei care vor avea rabdarea necesara sa ii faca toate capriciile, vor avea surpriza placuta sa descopere o fata cu totul nebanuita a acestei femei. Spre surprinderea celor care o considerau o visatoare incurabila, nativa din Pesti se va dezlantui (cu eleganta) trecand in revista toate perversitatile pe care le poate imagina cineva oricat de versat ar fi.

Daca cineva i-ar putea indeplini dorintele acestei femei, ar ramane surprins sa afle ca nu doreste decat sa traiasca linistita intr-o vila luxoasa unde din cand in cand sa fie vizitata de amanti bogati si manierati care sa o trateze ca pe o "sclava de lux".


 
Gaming Websites Servers
Forum » [Pro-Gamers]Discution » Tutoriale si Multe Altele » Zodiacul Feminin Erotic :>[fara prostii]
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024