Pro-Gamers Comunity
Main
Login
Registration
Thursday, 2024-05-02, 6:46 PMWelcome Anonim | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Forum » * » Reguli si Alte Alea » Reguli <Cititile>
Reguli <Cititile>
kimimaroData: Thursday, 2008-10-02, 10:31 PM | Mesaj # 1
Administrator
Grupa: Administrators
Mesaje: 367
Reputatia: 2
Statut: Offline
DECI CUI NU II CONVINE IL ROG RESPECTUOS SA PLECE !

1. Nu injurati.
2. Nu faceti spam.
3. Nu dati in off topic.
4. Nu postati decat unde e locul postului respectiv.
5. Respectati adminii si ceilalti membri.
6. Nu faceti posturi consecutive.

Alte Reguli la fel de Importante

1. Incercati sa mentineti limbajul in limite civilizate. Nu se vor admite insulte de orice natura. Daca aveti chef de glume, puteti folosi ironia, nu injuraturile. Respectati dreptul la opinie.

2. Posturile monosilabice, care nu aduc nimic interesant ("cool", "de acord", "super", "rulz", "yeah") sunt descurajate. Pentru asta s-au inventat mIRC si messenger. Aici am dori niste fraze ceva mai complexe decat “Ana are mere. Nici iconitele emotive folosite fara nici un alt mesaj nu pot fi considerate raspunsuri: folositi aceste iconite pentru a intari ideile exprimate, nu pentru a le inlocui.

3. Nu jigniti, nu declansati scandaluri ("flame-uri"). Daca aveti nervi numarati pana la zece si abia apoi postati ceva. Chiar dacã sunt folosite stelute în loc de cuvintele explicite, acest lucru nu ajuta cu nimic - intentia conteazã.

4. Nu sunt acceptate discutiile explicite privind promovarea oricarui tip de activitate ilegalã sau imoralã (warez, pornografie, xenofobie, rasism etc). Daca realmente simtiti nevoia sa comunicati pe astfel de teme lasati netul si iesiti la o bere. Va fi cu siguranta mai productiv.

5. Nu e incurajata postarea de anunturi publicitare sau afisarea de linkuri catre alte pagini pentru a "ademeni" vizitatori. Daca vreti sa va promovati imaginea exista optiunea "pagina de web" in profilul fiecaruia.

6. Nu abuzati de functia "Quote" daca raspundeti la ultima postare a subiectului (eventual selectati doar o portiune din postul anterior). Se consuma inutil spatiul aferent postarii si se strica imaginea de ansamblu a forumului. Folositi aceasta functie in mod CORECT: NU stergeti marcajele de inceput sau de sfarsit ale citatelor pentru ca nu se mai intelege ce este citat si ce ati scris voi.

7. NU atrageti atentia in mod insistent celor care incalca anumite reguli din cele exprimate mai sus: nu veti obtine decat pagini intregi de observatii din partea voastra si negari din partea celui invinovatit. Moderatorii si administratorii vor sterge mesajele care nu corespund regulamentului iar cei care posteaza astfel de mesaje vor fi avertizati si in cele din urma li se va interzice accesul pe forum.

Aceste reguli nu au ca scop cenzura voastra, ci crearea unui forum de calitate. Va asiguram ca administratorii NU vor abuza de pozitia lor dar nici nu vor fi obligati sa justifice deciziile luate. Vom incerca sa fim cat mai intelegatori si flexibili atata timp cat discutiile de pe acest forum vor decurge intr-o maniera civilizata.
Si aici nu se merge pe principiul "regulile sunt facute ca sa fie incalcate" ca ma intorc in timp si ii pun lu tactu un prezervativ in buzunar !!!

SI DACA JOCI SAU STII VRE-UN JOC FAIN SPUNE-NE SI NOUA !! NU-L TINE DOAR PENTRU TINE


 
Gaming Websites Servers
Forum » * » Reguli si Alte Alea » Reguli <Cititile>
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024